Switch to full style

Teraz jest 8 maja 2025, o 19:19

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

logowanie w photoshopie

Więcej : logowanie w photoshopie | Wyświetlone : 4773 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

pytanie dotyczy logowania

Potrzebuje skrypt do umieszczenia na stronie www ktory pozwoli na logowanie uzytkownikow. Moze ktos da mi gotowy skrypt lub wskarze miejsce gdzie moge sie czegos dowiedziec na ten temat;)
Więcej : pytanie dotyczy logowania | Wyświetlone : 7334 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

potrzebny samochód

Witam
Potrzebny mi mały obrazek samochodu najlepiej dostawczego na zrobienie gifa lub "animacji" w JavaScripcie, albo odrazu cały gif :wink: - jak jedzie

Taka "belka" ok: 80X760 piksli - jak w grafikach jakie były dołączone do Pająka 2000
Wydawało mi się, że widziałem coś takiego na stronie jednego z uzytkownikow tego forum - dawno temu - to była cała strona z takimi rzeczami :gify, belki , podkłady. ...
Więcej : potrzebny samochód | Wyświetlone : 3964 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Bezpieczeństwo moich danych!!!!

Więcej : Bezpieczeństwo moich danych!!!! | Wyświetlone : 3427 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

problemy przy edycji

Witam wszystkich Pajączkowiczów i proszę o pomoc w moim problemie.W trakcie pracy nad dokumentem kursor myszy zmienia swój wygląd na klepsydrę co powoduje przerwy w procesie edycyjnym. Jest to strasznie denerwujące bo nastepuje bardzo często , a czasem raz za razem. Czas pracy nad choćby najmniejszym dokumentem wydłuża się niesamowicie. Wygląda to tak jakby program w trakcie edycji wysyłał informacje, aktualizował dane czy coś w tym rodzaju co powoduje zawieszenie na ten czas możliwości pracy. ...
Więcej : problemy przy edycji | Wyświetlone : 2573 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

pozycjonowanie ;-)

Więcej : pozycjonowanie ;-) | Wyświetlone : 4598 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

do pana Płatka

Witam

to przechodzi wszelkie granice...

Panie Płatek.
Proszę wygenerować mapę rysunku Pańskim narzędziem.
Proszę użyć "okręgu".

Przecież tam jest ************** błąd !!!!
Sory za przekleństwa, ale to przechodzi wszelkie granice.
Czy nawet tego nie potraficie Panie Płatek zrobić porządnie ?
Narzędziem rysuję elipsę, a przeciez w kodzie jest koło i mapa odsyłaczy jest do *******.
Podstawowe narzędzie i taka lipa.

Po co do cholery zabieracie się Panie Płatek za inne programy, skoro
podstawowe narzędzia w ...
Więcej : do pana Płatka | Wyświetlone : 13377 | Odpowiedzi : 17 | Dział : Pajączek 5 NxG

widoczność w wyszukiwarkach np. Gooogle

Witam.
Nie wiem czy to dobre forum ale ośmielę się spróbować.

Co trzeba zrobić żeby być widoczny w wyszukiwarkach np. Google.
Wpisuję w moją stronę słowa kluczowe i wszystko podobne a i tak jak szukam w wyszukiwarkach to mnie nie ma a nie mówię o tym, że chciałbym być gdzieś na początku. To rzeba gdzieś płacić czy co?

Proszę o pomoc. :roll:
Więcej : widoczność w wyszukiwarkach np. Gooogle | Wyświetlone : 3106 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Prośba o konkretną pomoc przy PHP

Witojcie,

mam pytanko, czy ktoś chciałby pomóc przy budowie nowego działu dla (obecnie statycznej) strony internetowej szkoły języków.

Chodzi konkretnie o skonstruowanie aplikacyjki server-side, która umożliwiałaby przeprowadzenie zabawowych testów językowych określonych typów (test z wyboru, wpisywanie słówek itp) i wyświetlenie wyników w jakiejś tam przyjemnej formie. Było to częściowo zrobione w JavaScripcie, ale niestety były z tym typowe problemy i musi teraz być server-side.

Nie znam sie na PHP, nie mam za bardzo możliwości nauczenia ...
Więcej : Prośba o konkretną pomoc przy PHP | Wyświetlone : 5824 | Odpowiedzi : 5 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039