Switch to full style

Teraz jest 6 maja 2025, o 17:00

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

katalog stron "pajaczkowych"

Byc moze jestem slepy ale kiedy sie wchodzi na strone glowna to jakos mi sie w oczy nie rzyuca katalog stron www zrobionych pajaczkiem. Dopiero po zalogowaniu. Czy to celowe?
Bo muj wpis do katalogu traktuje tez troche jako promocje strony (po za "podciagnieciem sie" w punktacji wyszukiwarek), a zmoich logow wynika ze prawie nikt stad do mnie nie wszedl :)

Pozdr.
MF
Więcej : katalog stron "pajaczkowych" | Wyświetlone : 4739 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

szablony serwisow - umowa licencyjna - prawa autorskie

"6. Korzystanie z materiałów dodatkowych dołączonych do Oprogramowania Cream Software
Licencjobiorca, upoważniony jest do wykorzystania materiałów dodatkowych w postaci szablonów serwisów internetowych do tworzenia własnych serwisów internetowych."

Czy licencjobiorca ma prawo do modyfikacji grafiki serwisu juz po wygenerowaniu przez szablon (np. drobne modyfikacje, rezygnacja z przyciskow gif na rzecz CSS itp.)?

Czy mozna wykorzystywac np. tylko niektore elementy graficzne wygenerowanego przez szablon serwisu?

Pozdr.
MF
Więcej : szablony serwisow - umowa licencyjna - prawa autorskie | Wyświetlone : 3443 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

PHP beginner ma problem

Więcej : PHP beginner ma problem | Wyświetlone : 10358 | Odpowiedzi : 9 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Interpretor php

Więcej : Interpretor php | Wyświetlone : 5249 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Obiekt Event

Witam
Moj problem dotyczy skryptu ktory koloruje linki. Calosc znajduje sie na http://seth.ys.pl/skrypt/skrypt.txt . Dostaje komunikat "Wymagany jest obiekt". Wrzucilem wiec to wszystko do debuggera ktory wykazal bledy w liniach if ((srcElement.tagName == "A" && autoFade) || srcElement.className == "fade" || (sloppyClass &&
srcElement.className.indexOf("fade") != -1))
.
Podpatrzylem sobie srcElement i okazalo sie ze wynosi null . Czyli rozumiem skad sie bierze blad:nie ma obiektu. Jednak wydaje mi sie ...
Więcej : Obiekt Event | Wyświetlone : 19172 | Odpowiedzi : 18 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Obrazki - skalowanie itd

Więcej : Obrazki - skalowanie itd | Wyświetlone : 5179 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Obraz z kamery na www

Więcej : Obraz z kamery na www | Wyświetlone : 12025 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Formatowanie kodu PHP

Więcej : Formatowanie kodu PHP | Wyświetlone : 4669 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039