Switch to full style

Teraz jest 5 maja 2025, o 00:26

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Ile czasu (lat, tygodni, dni) minęło od podanej daty

Witam serdecznie

Od jakiegoś czasu walczę z możliwością wstawienia na stronie www licznika, który będzie pokazywał ile czasu minęło od podanej przeze mnie daty. W ptzykładach znalazłem sposób ale wynik podawany jest jako xxx dni a mi chodzi o wynik w formacie np. 1 rok 7 miesiecy i 3 dni

Czy ktoś z szanownych Państwa rozwiązał ten problem?
Więcej : Ile czasu (lat, tygodni, dni) minęło od podanej daty | Wyświetlone : 9476 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

z formularza do nowego pliku

Witam

Mam kilka formularzy w których jest po kilkanaście pól do wpisywania wartości.
Nie wszystkie pola muszą być zapełnione.

Wpisane dane z tego formularza chcę przesłać do pliku utworzonego na czas sesji aby były dostępne w innych miejscach.

Jak to zrobić?
Więcej : z formularza do nowego pliku | Wyświetlone : 5447 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

upgrade z licencji studenckiej

Więcej : upgrade z licencji studenckiej | Wyświetlone : 5047 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Drobny blad w menu

W menu Plik zauwazylem drobny blad "logiczny". Pozycja Otworz ponownie wszystkie jest aktywna nawet gdy zaden dokument nie jest otwarty. To tak w ramach sprawiania, aby Pajaczek byl jeszcze bardziej perfekcyjny. :)
Więcej : Drobny blad w menu | Wyświetlone : 4965 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Wielkość stron :)

Więcej : Wielkość stron :) | Wyświetlone : 18918 | Odpowiedzi : 16 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Pajączek 5.1.0 a Unicode

Więcej : Pajączek 5.1.0 a Unicode | Wyświetlone : 12374 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Pajączek 5 NxG

Podswietlanie nawiasow - blad

Więcej : Podswietlanie nawiasow - blad | Wyświetlone : 8888 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pajączek 5 NxG

licencja studencka

Więcej : licencja studencka | Wyświetlone : 6806 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

Bezbolesnie z 5.0.1 na 5.1.0?

heja,

czy ktos moze mi podpowiedziec, jak mozliwie bezbolesnie przejsc z 5.0.1 na 5.1.0?

zakladam, ze musze przeprowadzic instalacje od nowa--jak uratowac moje definicje serwisow i konfiguracje z Rejestru (stamtad wiem, co skopiowac--moj wiekszy problem to serwisy i reszta plikow konfiguracyjnych)
pracuje na XPhome, jesli to ma znaczenie dla kogos.

dzieki,
m
Więcej : Bezbolesnie z 5.0.1 na 5.1.0? | Wyświetlone : 13970 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039