Teraz jest 3 maja 2025, o 16:08

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

aktualizacja 5.9.5.0

Więcej : aktualizacja 5.9.5.0 | Wyświetlone : 3300 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Domykanie znaczników w html

Więcej : Domykanie znaczników w html | Wyświetlone : 5236 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

Błąd - nie znaleziono porządkowej

Więcej : Błąd - nie znaleziono porządkowej | Wyświetlone : 9410 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

Stopka w galerniku

Więcej : Stopka w galerniku | Wyświetlone : 4956 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Inne nasze programy

ponownie zegar odliczjący czas

Więcej : ponownie zegar odliczjący czas | Wyświetlone : 4200 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dla bardzo początkujących

Lista propozycji do Pajączka

Witam

Jestem po lekturze książki: Pajączek 5 NxG Oficjalny podręcznik. Z samym programem jestem zaznajomiony od wersji 4; nigdy jednak go tak dogłębnie nie poznawałem.

Po przeczytaniu książki poznałem kilka funki które znacząco pomogą mi w pracy. Książka nie była wolna od wad – szczególnie końcówka zawierała całą masę błędów w skrótach klawiszowych.

To by było tyle wstępu ;)

Poniżej przedstawiam listę rzeczy jakie warto by poprawić ...
Więcej : Lista propozycji do Pajączka | Wyświetlone : 16159 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Pajączek 5 NxG

Import ustawień Windows 7 64bit

Pod Windowsem 7 64bit (nie wiem jak pozostałe wersje) import ustawień z pliku reg (po wcześniejszym exporcie) nie działa. Trzeba ręcznie zaimportować dane przez uruchomienie regedita i import pliku z ustawieniami - powinno być jakieś info w programie na ten temat lub jeśli się da problem rozwiązać inaczej. Pajączek jedynie mówi o niepowodzeniu importu.
Więcej : Import ustawień Windows 7 64bit | Wyświetlone : 4581 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Frulia.pl - Dodaj artykuł, news, informację prasową

Przedstawiam Wam do oceny moją stronę WWW Frulia.pl, na której każdy zarejestrowany użytkownik może korzystać z darmowego narzędzia do tworzenia tekstów. Dzięki temu możesz na Frulia.pl publikować informacje prasowe, artykuły, newsy, video youtube, zdjęcia i wszystko to czym chcesz się pochwalić na serwisach społecznościowych. Każdy zalogowany użytkownik ma możliwość publikowania anonimowych tekstów czyli takich, które będą tylko widoczne po wskazaniu przez dodającego linku do podstrony z artykułem.

Proszę o ocenę co można dodać do serwisu ...
Więcej : Frulia.pl - Dodaj artykuł, news, informację prasową | Wyświetlone : 4350 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039