Teraz jest 14 maja 2025, o 00:21

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Synchronizacja serwisów - Kei.pl

Witam

Kupiłem Pajączka dawno temu. Do przesyłania plików na serwer korzystałem z innego programu. Poczytałem w dziale artykuły o "Publikowanie serwisów internetowych - autorstwa LEMUR. Powalczyłem i .

Zaznaczę, że poprawnie mam skonfigurowany serwis i nie ma problemu z wysyłaniem na serwer.

Problem usługę mam wykupioną w Kei.pl w katalogu głównym jest katalog publis_html w nim to należy umieszczać wszystkie pliki. Mam trzy strony, które mówią oczywiście o trzech różnych tematach. Oczywiście każda domena przyporządkowana ...
Więcej : Synchronizacja serwisów - Kei.pl | Wyświetlone : 3852 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

klikanie... czy można to wyłączyć?

Więcej : klikanie... czy można to wyłączyć? | Wyświetlone : 7662 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pajączek 5 NxG

Pomóżcie

Więcej : Pomóżcie | Wyświetlone : 6331 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

[php] sortowanie plików

Więcej : [php] sortowanie plików | Wyświetlone : 8523 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Linux opensuse 10.2

Więcej : Linux opensuse 10.2 | Wyświetlone : 6095 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

dla zeropoczątkujących

Więcej : dla zeropoczątkujących | Wyświetlone : 10331 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Dla bardzo początkujących

Nowy

Więcej : Nowy | Wyświetlone : 11480 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Dla bardzo początkujących

[Galernik NxG] 1.2.1 - nowa wersja

Więcej : [Galernik NxG] 1.2.1 - nowa wersja | Wyświetlone : 5799 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

[Galernik NxG] Nowa wersja 1.2.0

Informacja: Galernik NxG to program do automatycznego tworzenia galerii zdjęć w Internecie.

Przygotowanie atrakcyjnej galerii zdjęć w Internecie za pomocą Galernika NxG to niezwykle łatwy proces - na kolejnych planszach programu wskazujesz tylko obrazy, które mają utworzyć galerię. Wybierasz szablon graficzny dla swojej galerii i czekasz aż zostanie wygenerowana. Po utworzeniu galerię możesz przesłać na serwer sieciowy jednym kliknięciem! Wszystkim zajmie się Galernik!

Sprawdź jak prosto i estetycznie możesz tworzyć galerie zdjęć.

Jeśli posiadasz już ...
Więcej : [Galernik NxG] Nowa wersja 1.2.0 | Wyświetlone : 5219 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039