Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Pajacek 5 NeG Pro + Flash Mx 2004

Forum dyskusyjne poświęcone zagadnieniom jezyka HTML i Flash oraz tworzeniu stron WWW.

Moderator: Grupa pościgowa ;-)

Pajacek 5 NeG Pro + Flash Mx 2004

Postprzez xxBlaDe » 12 października 2004, o 15:06

Witam

Mam taki problem, po zrobieniu strony we Flash'u, program zrobil mi plik html i swf. Gdy edytuje plik html w pajaczku, aby np zmienic tlo strony i zrobie podglad strony albo zapisze i otworze w IE. To grafika flasha traci bardzo na jakosc, obrazki sa poszarpane. W pliku html bezposredio z Flash'a jest ok.
xxBlaDe
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 5
Dołączył(a): 30 września 2004, o 16:59

Postprzez DEXTER:) » 12 października 2004, o 16:19

Ściągnij najnowszy plug-in flasha. Poza tym zainstaluj przeglądarkę internetową, np. Mozillę, albo chociaż Operę. Z tego co się oriętuje to plik we Flashu sam w sobie jest takiej właśnie jakości, a wygładzanie i być może coś jeszcze wykonywane jest dopiero po załadowaniu, dlatego ważne jest by plug-in był aktualny. Jak jest aktualny, to jest kolejny dowód na to, że IE to zabytek muzealny o wartości wyłącznie historycznej. Jak nawet w Mozilli nie zadziała to nie ma cudów, coś źle zrobiłeś.
DEXTER:)
Mega GURU
Mega GURU
 
Posty: 1366
Dołączył(a): 14 lipca 2004, o 11:27

Postprzez xxBlaDe » 12 października 2004, o 22:19

Sprawdze ten plug - in ale jesli chodz o jakosc bezposredio z flasha to jest ok. Otieram plik html ktory storzyl flash i jest ok. A edytowalem go w Pajaczku i potem otorzylem i juz sa poszarpane...
xxBlaDe
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 5
Dołączył(a): 30 września 2004, o 16:59

Postprzez blackcat » 12 października 2004, o 22:47

Czy mógłbyś tego SWF'a razem z plikiem HTML udostępnić? Może wtedy coś się poradzi?
blackcat
Jestem tu już dłuższą chwilę
Jestem tu już dłuższą chwilę
 
Posty: 158
Dołączył(a): 25 października 2002, o 16:25

Postprzez platekr » 13 października 2004, o 18:14

platekr
Administrator forum
Administrator forum
 
Posty: 1744
Dołączył(a): 8 września 2002, o 22:48
Lokalizacja: Myslenice, Poland


Powrót do HTML i tworzenie stron WWW

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników

cron