Forum dyskusyjne, na którym można dyskutować na wszelkie tematy, których nie dotyczą pozostałe fora. Do testów proszę używać forum testowego. Proszę już nie zgłaszać stron do oceny. Za dużo było spamu.
Odpowiedz

Pomysły na artykuły

14 lipca 2005, o 22:05

Witam,

Chciałbym rozruszać dział artykułów i zachęcić więcej osób niż ostatnio tylko Wydrę707 i Dextera do dzielenia się swoimi doświadczeniami. Dlatego zakładam ten temat i proszę o wpisywanie tematów, które warto było by poruszyć w ramach kategorii dostępnych w dziale artykułów.

Zachęcam jednocześnie do podejmowania wyzwań i pisania artykułów dzieląc się w ten sposób swoją wiedzą z naszą społecznością. Atykuły można pisać korzystając z systemu publikowania artykułów lub ]nadsyłając do nas email artykuł w formacie HTML lub RTF, który następnie dostosujemy do publikacji w serwisie.
Ostatnio edytowano 8 sierpnia 2009, o 08:18 przez platekr, łącznie edytowano 1 raz

14 lipca 2005, o 22:57

14 lipca 2005, o 23:20

18 lipca 2005, o 14:31

O, Szef chce nas namówić na reklamę? To może dwa złote za każde nawiązanie w artykule do Pająka? ;-)

A na serio. Chyba każda rzecz dotycząca HTML i pokrewnych, dotyczy także Pajączka, szczególnie jeśli jest publikowana w tym serwisie. To chyba rozumie się samo przez się, że nie polecamy pisania kodu w Notatniku...

Co do pomysłów tematów. Zgłaszam zapotrzebowanie na serię prostych tekstów o podstawach ASP. Z bardziej szczegółowych - przykładowy system rozsyłania biuletynu mailowego o zindywidualizowanej treści (także ASP). Generalnie każdy popularny temat dotyczący serwerowych technologii Microsoftu będzie mile widziany. Jestem w tej dziedzinie zielonkawy i na pewno bym skorzystał, gdyby w ręce wpadło mi coś przystępnego.

Pozdrawiam
Paweł Rajewski

26 października 2005, o 20:18

1 listopada 2005, o 12:08

Jestem nowy na forum i trzeba się jakoś przywitać więc Siema!
Mam propozycje:
Mógłby ktoś z was napisać , albo zrobić filmik jak robić dobre storny w Pajączku?

29 listopada 2005, o 21:16

Odpowiedz