Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Problem z php

Forum dyskusyjne poświęcone zagadnieniom związanym z tworzeniem serwisów z wykorzystaniem zaawansowanych technologii takich jak PHP, Perl, mySQL, ASP, CGI, XML, itp.

Moderator: Grupa pościgowa ;-)

Problem z php

Postprzez kruchson » 14 marca 2004, o 17:31

Zainstalowałem sobie system portalowy i szystko działa poprawnie poza tym ze nie chce mi się otworzyć opcja FORUM nie pokazuje mi się nic poza białym polem po prawej stronie.A nie mogę w tych plikach sięodnaleść żeby sprawszić czy link jest poprawnie wykonany końcówka która mi się wyświetla w adresie brzmi następująco modules.php?name=Forums i nie wiem co mam zrobić bo innym jak sprawdzałem ten sam system działa bez problemów. Chyba że ktoś z was wie skąd można w pełni sprawny taki system portalowy ściągnąć z opcja forum. A przecież powinienem mieć inną końcówkę kóra siekończy forums/index.php (chyba nie jestem pewien)

Ps. Proszę o szybką odpowiedź i z góry dziękujęza okazanąmi pomoc.
Ostatnio edytowano 15 marca 2004, o 01:56 przez kruchson, łącznie edytowano 1 raz
kruchson
Użytkownik forum
Użytkownik forum
 
Posty: 93
Dołączył(a): 17 lutego 2004, o 02:34

Postprzez LEMUR » 14 marca 2004, o 18:00

uwaga moderatorska:
prosze posty umieszczac w forach ktorych temat dotyczy! [temat zostal przeniesiony]
LEMUR
GURU!
GURU!
 
Posty: 1109
Dołączył(a): 7 listopada 2002, o 21:13

Postprzez kruchson » 15 marca 2004, o 13:51

Przepraszam.
Ostatnio edytowano 15 marca 2004, o 23:27 przez kruchson, łącznie edytowano 1 raz
kruchson
Użytkownik forum
Użytkownik forum
 
Posty: 93
Dołączył(a): 17 lutego 2004, o 02:34

Postprzez lucas » 15 marca 2004, o 15:44

Zanim zaczniesz krytykować może byś się zastanowił nad sobą??

Jak ma ci ktoś pomódz skoro nawet nie podałeś o jaki system portalowy chodzi.

Chciałbym podkreślić że na tym forum jest sporo dobrych webmasterów którzy chętnie pomagają, nistety wróżek i jasnowidzów tutaj nie spotkałem.
lucas
Znawca tematu
Znawca tematu
 
Posty: 448
Dołączył(a): 30 września 2002, o 20:22

Postprzez lockoom » 15 marca 2004, o 19:47

1. Zadawaj konkretne pytania to dostaniesz konkretne odpowiedzi.
2. Jeśli ich nie otrzymasz to najpewniej nikt nie wie jak rozwiązać Twój problem.
3. Jeszcze pamiętamy jak zaczynałeś na tym forum więc nie musisz nam przypominać.
4. Prawdopodobnie chodzi Ci o PHPNuke'a. Sprawdzałeś konfiguracje forum w panelu administracyjnym? Coś zmieniałeś?
lockoom
Super spec!
Super spec!
 
Posty: 999
Dołączył(a): 30 września 2002, o 19:46

Postprzez kruchson » 15 marca 2004, o 23:26

Tak chodzi mi o php-nuke i przepraszam poniosło mnie. Zebyście mogli zobaczyć jak to wygląda podaję linka do strony na której testuj to wszystko http://caleodao.webpark.pl Chodzi mi głównie o forum bo jeszcze amm problem jak doistalować do tego upload. A tak poza tum nie wiecie skąd można ściągnąć upload który wymaga rejestracji cośtak jak forum.Po prostu nic mi się nie pokazuje.
kruchson
Użytkownik forum
Użytkownik forum
 
Posty: 93
Dołączył(a): 17 lutego 2004, o 02:34

Postprzez lucas » 16 marca 2004, o 09:12

lucas
Znawca tematu
Znawca tematu
 
Posty: 448
Dołączył(a): 30 września 2002, o 20:22

Postprzez kruchson » 16 marca 2004, o 14:39

Ostatnio edytowano 16 marca 2004, o 23:08 przez kruchson, łącznie edytowano 1 raz
kruchson
Użytkownik forum
Użytkownik forum
 
Posty: 93
Dołączył(a): 17 lutego 2004, o 02:34

Postprzez kruchson » 16 marca 2004, o 22:16

Korzystam z forum PHP-Nuke
kruchson
Użytkownik forum
Użytkownik forum
 
Posty: 93
Dołączył(a): 17 lutego 2004, o 02:34


Powrót do PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników