Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 18 maja 2025, o 22:23

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Kolorowanie PHP w tagach HTMLa

Więcej : Kolorowanie PHP w tagach HTMLa | Wyświetlone : 2805 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

accesss do csv

Więcej : accesss do csv | Wyświetlone : 3069 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Kilka pytan

Kilka pytan, bo szalu juz dostaje :-) Nie umiem poslugiwac sie biegle stylami.
1) jakim elementem jest img? blokowym? Jak go wypozycjnowac na stronie? Chodzi mi o centrowanie - pomijam <center> dac go w <div> i text-align to jedyny sposob?
2) jak poprawnie zapisac styl - musze to zrobic w ten sposob -w kazdy akapicie
pierwsza linia ma miec wciecie powiedzmy 25px ale akapit wystepujacy po <h2> ...
Więcej : Kilka pytan | Wyświetlone : 4795 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Sparwdzenie IP

Czy jest jakac funkcja która sprawdza Ip komputera ?? Ale ni chodzi mi o IP serwera tylko komputera w sieci ??
Więcej : Sparwdzenie IP | Wyświetlone : 4268 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

nie dziala domyslny schemat kolorowania

mam wylaczone tworzenie plikow .add a w opcjach ustawione domyslne kolorowanie na html+php+css
i niestety pajaczek robi co chce, to znaczy nie wlacza mojego domyslnego kolorowania tylko przjumuje nie wiadomo jakie
Więcej : nie dziala domyslny schemat kolorowania | Wyświetlone : 4589 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pajączek 5 NxG

530 login incorrect.

Witam
Posiadam pajączka 5 NxG w wersji profesjonal, chciałbym wrzucić pliki na serwer, wykupiłem domenę, i ... no więc wyskakuje w kolejnośći
<220(vsFTPd 2.0.3)
>USER ..... - czyli mój login
331 please specify the password
pass *********
530 login incorrect
rozłączono
i wyświetla się komunikat próba połąćzenia z serwerem nie powiodła się
530 login incorrect

Co może być przyczyną ?
Pozdrawiam :?
Więcej : 530 login incorrect. | Wyświetlone : 24227 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Pajączek 5 NxG

IE nie odczytuje mi css

Więcej : IE nie odczytuje mi css | Wyświetlone : 6863 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dla bardzo początkujących

Galeria MSNBC

Więcej : Galeria MSNBC | Wyświetlone : 6681 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

chore zuzycie procesora

Więcej : chore zuzycie procesora | Wyświetlone : 37466 | Odpowiedzi : 41 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039