Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 19 maja 2025, o 12:24

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

XHTML Basic

Więcej : XHTML Basic | Wyświetlone : 5854 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

[jak] wyrównanie - domyślnie w stylu

Więcej : [jak] wyrównanie - domyślnie w stylu | Wyświetlone : 3878 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

Wszystkiego Najlepszego Rafał! :)

Rafale, 100 lat Ci życzę :D Co tu dużo gadać... najlepszego :D

Żeby nie było, że zapomniałem :lol:
Więcej : Wszystkiego Najlepszego Rafał! :) | Wyświetlone : 5746 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

css

wzuciłem strone na serwer www.pgm.skaw.pl i nie czytam mi pliku css io wyswietla ja jak ftp. a nie html co z tym fantem zrobic??
Więcej : css | Wyświetlone : 4766 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dla bardzo początkujących

Stworzenie ramki w środku strony

Tworze swoją pierwszą stronę i musze przyznać, że nawet nieźle mi szło do czasu aż chciałem wstawić ramkę w strone. Ramka ma być umiejscowiona w miejscu jak na załączonym rysunku. W ramce chciałbym wstawić inną stronę (ale z tym juz daje sobie rade). W związku z tym chciałbym prosić aby ktoś pomógł mi wygenerować kod jaki powinienem umieścić na stronie. Strone tworze w HTML-u. Pozdrawiam :wink:
Rysunek: ...
Więcej : Stworzenie ramki w środku strony | Wyświetlone : 4410 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

Problem z uruchomieniem Pajączka

Witam,
Mam problem z uruchomieniem Pajączka : "Program wykonał nieprawidłową operację i nastąpi jego zamknięcie. Jeśli problem będzie się powtarzał ........"

PAJACZEK spowodował błąd dzielenia w module USER.EXE przy 000c:00005416. .......
I tak za każdym razem :( Zainstalowałem na nowo Pajączka wersje 5.5.1- więc gdyby sytuacja spowodowana była utratą wymaganego pliku to chyba by instalacja uzupełniła, sprawdziłem Norton AntyVirus oraz NOD'em system pod kątem zainfekowania systemu, wczoraj ...
Więcej : Problem z uruchomieniem Pajączka | Wyświetlone : 2775 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Layout

Moj pierwszy layout zrobiony w Phtoshopie. Proszę o cenne uwagi i wskazówki co dodać a co poprawić.
http://vilano.w.interia.pl/germany.jpg
Więcej : Layout | Wyświetlone : 10846 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039