Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 21 maja 2025, o 15:55

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Obrazki - tajemnicze znikanie

Więcej : Obrazki - tajemnicze znikanie | Wyświetlone : 4834 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dla bardzo początkujących

Centrowanie strony

Więcej : Centrowanie strony | Wyświetlone : 14651 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Dla bardzo początkujących

PhpMailer - pomocy!!

Więcej : PhpMailer - pomocy!! | Wyświetlone : 2747 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

PYTANIE ZASADNICZE

MAM ZASADNICZE PYTANIE, CZY ODNOŚCNIK TO TO SAMO CO ZAKŁADNKA, JEŻELI NIE TO CZYM SIE RÓŻNIĄ OD SIEBIE.---- JEST STRONA GŁÓWNA I JAK ZROBIĆ ODNOŚNIKI DO DALSZEJ CZĘŚCI STRONY NP: JESTEM NA STRONIE GŁÓWNEJ I CHCE PRZEJŚĆ (STWORZYĆ) "O MNIE" I TAMŻE WEJŚĆ. POZDRAWIAM.
Więcej : PYTANIE ZASADNICZE | Wyświetlone : 4146 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dla bardzo początkujących

Podzielony edytor (pion) i błędna pozycja podpowiedzi

Cześć!

Gdy włączy się podział edytora w pionie na dwa segmenty, to podpowiedzi (np. Ctrl+SPACJA) dla kursora w prawej części wyświetlane są na odpowiedniej wysokości, ale niestety na tle lewej części...

I czy jest jakiś skrót klawiaturowy, którym można sobie skakać pomiędzy częściami podzielonego edytora?

Pzdr, Adam
Więcej : Podzielony edytor (pion) i błędna pozycja podpowiedzi | Wyświetlone : 2639 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

co jest nie tak??

Więcej : co jest nie tak?? | Wyświetlone : 2971 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

memory_limit

Więcej : memory_limit | Wyświetlone : 4397 | Odpowiedzi : 4 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Tło strony - jak na era.pl - jak to zrobic??

Witam, chce zrobic taki efekt na stronie zeby pasek (czerwony 150px) ktory sluzy mi za menu rozciagal sie poza tabele strony w prawo i lewo w niskonczonosc.
Taki efekt jest juz ne wielu stronach. np http://www.wp.pl http://www.era.pl
To pewnie jakis kod do html, albo css tylko ze sie na css zupelnie nie znam. Pracuje w Adobe GoLive, moze ktos wie czy tam nie ma takiego efektu.
Z gory dziekuje.
Więcej : Tło strony - jak na era.pl - jak to zrobic?? | Wyświetlone : 3110 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Czy są jakieś dodatkowe makrokody??

Więcej : Czy są jakieś dodatkowe makrokody?? | Wyświetlone : 2597 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039