Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 29 maja 2025, o 08:55

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

HELP

Więcej : HELP | Wyświetlone : 3484 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Ikonka

Więcej : Ikonka | Wyświetlone : 5485 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Idzie tsunami

Więcej : Idzie tsunami | Wyświetlone : 4094 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Ochrona www

Witam :D Chciałabym się dowiedzieć, czy jest jakiś sposób na ochronę swojej stronki. Szczególnie chodzi mi o źródło :wink: Czy jest jakiś sposób, żeby je "zakamuflować" ? Robię psie szablony na strony i chcę, żeby ludzie pisali mi na maila, że chcą dany szablon (wtedy go prześlę), a nie kradli pomysły :? ...
Więcej : Ochrona www | Wyświetlone : 3099 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Obrazki

Więcej : Obrazki | Wyświetlone : 8473 | Odpowiedzi : 11 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

bug w kolorowaniu html+php

Więcej : bug w kolorowaniu html+php | Wyświetlone : 5746 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pajączek 5 NxG

Pliki tekstowe czy MySQL - wydajność

Zastanawiam się nad tym, kiedy użyć plików tekstowych, a kiedy MySQL'a - chodzi o wydajność.

Np. ankieta, gdzie lepiej zbierać głosy :?: Gdyby w moim systemie ankiet (jeden plik, ID opcji oddzielone przecinkami, konwersja na tablicę), w jednej ankiecie oddano 100 000 głosów i tyle samo w ankiecie działającej na MySQL, jaka była by różnica szybkości wykonania skryptu :?: ...
Więcej : Pliki tekstowe czy MySQL - wydajność | Wyświetlone : 7768 | Odpowiedzi : 9 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

XHTML na php?

Więcej : XHTML na php? | Wyświetlone : 4515 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

automatyczne nadpisywanie plikow na ftp

Podczas wysylania pliku na ftp dostalem komunikat o napisaniu pliku. Przez przypadek zaznaczylem, zeby nie pytal o to wiecej i teraz nadgrywa mi automatycznie. Jak to odwolac? Nie moge znalezc nigdzie w opcjach.
Więcej : automatyczne nadpisywanie plikow na ftp | Wyświetlone : 4838 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039