Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 8 czerwca 2025, o 15:11

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Papeteria i ramki.Przekierowanie do ramki? Ramka główna?HELP

Witam!!

Mam problem. Chce sobie zrobić fajną papeterię do outlooka, ale mam problem. Daję tło do stony, wstawiam ramkę i tło pod ramkę (efekt: wygląda jak kartka papieru na murze :) ). I teraz chcę, aby tekst był pisany odrazu w ramce, a nie poza. Jak zrobić aby kusor odrazu trafiał do ramki??
Więcej : Papeteria i ramki.Przekierowanie do ramki? Ramka główna?HELP | Wyświetlone : 6103 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

tło wierszy w tabeli

Więcej : tło wierszy w tabeli | Wyświetlone : 2845 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Jak skonfigurować Pajączka żeby pisać w PHP

Jak skonfigurować Pajączka żeby pisać w PHP. Jak wstawiam kod PHP pajączek pokazuje mi błą i jak kompilować PHP w pajączku??
Więcej : Jak skonfigurować Pajączka żeby pisać w PHP | Wyświetlone : 3340 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Dziwne wyskakujące okienko

Od dzisiaj, co któryś raz podczas przeglądania forum, wyskakuje mi okienko tak mniej-więcej 300px/300px, ze stroną główną forum. Czym to jest spowodowane :?:
Więcej : Dziwne wyskakujące okienko | Wyświetlone : 8922 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Nadanie chmodów poprzez php

Więcej : Nadanie chmodów poprzez php | Wyświetlone : 4277 | Odpowiedzi : 4 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

formularz, przyciski radio itp Pomocy

Witam wszystkich i dziekuje DEXTERowi za ostatnią pomoc :). Jeżeli Ktoś ma chwile czasu i chce mi pomóc to proszę wejść na:

http://www.w1.webpages.pl/test.html

Z góry dziękuje za pomoc :)
Więcej : formularz, przyciski radio itp Pomocy | Wyświetlone : 4130 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

dwa adresy do jednej strony

Więcej : dwa adresy do jednej strony | Wyświetlone : 5842 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dla bardzo początkujących

Ramka i gg

Więcej : Ramka i gg | Wyświetlone : 4365 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039