Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 8 czerwca 2025, o 14:05

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Strona w ramce

Witam i pytam, w ramce mam odsyłacz do strony i strona ta ładuje mi się do ramki czy istnieje mozliwość aby ta strona otwierała sie w nowym okie.
Więcej : Strona w ramce | Wyświetlone : 5377 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dla bardzo początkujących

Jak zrobić taki index.html

Witam. Jestem dosyć początkujący. Mam pytanie następujące - czy można zrobić tak żeby stona odpalona z lokalnego dysku (kliknięcie na index.html) otworzyła się w trybie pełno ekranowym bez pola adresu, łączy i pasku narzędzi?

Wiem że można wkleić JavaScript żeby okno otworzone z odnośnika tak się otwierało, albo można przerobić html na hta (wtedy znowu następne strony otwierają się w nowym oknie i dotego pyta się czy otworzyć łącze czy zapisać na dysku)

Pomóżcie, proszę!
Więcej : Jak zrobić taki index.html | Wyświetlone : 4731 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dla bardzo początkujących

problemy z wygladem strony

Więcej : problemy z wygladem strony | Wyświetlone : 5381 | Odpowiedzi : 7 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Jak wstawić ramki??

Więcej : Jak wstawić ramki?? | Wyświetlone : 6196 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dla bardzo początkujących

Pomocy. Odsyłacz

Więcej : Pomocy. Odsyłacz | Wyświetlone : 2578 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Skrypt perl w HTML

Więcej : Skrypt perl w HTML | Wyświetlone : 2332 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

dwa okna po kliknieciu

Widzialem juz to pytanie w bardziej zaawansowanym dziale, ale nie udalo mnie sie do niego dostosowac. Mianowicie jak w temacie: po kliknięciu, uruchamiają się 2 odzielne okna naraz. Przykładowo, niech nazywają się '1' i '2'. Może ktoś mi pomóc takowy kod ustalić?
Więcej : dwa okna po kliknieciu | Wyświetlone : 4758 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dla bardzo początkujących

jak znaleść swoją stronkę??

Więcej : jak znaleść swoją stronkę?? | Wyświetlone : 7122 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dla bardzo początkujących

Dlaczego XHTML

Więcej : Dlaczego XHTML | Wyświetlone : 15925 | Odpowiedzi : 17 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039