Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 9 czerwca 2025, o 22:44

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Cookie

Więcej : Cookie | Wyświetlone : 5692 | Odpowiedzi : 7 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zamiast układu ramek...

Więcej : Zamiast układu ramek... | Wyświetlone : 4637 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

pajączek

jestem bardzo poczatkujacy czwicze w notatniku html
jak będe przechodził na pajączka to jaki mam wybrać
mam pajączka 2000
czym sie różnią te pajączki!!!

może ktos mi doradzi od czego mam zacząć!!
czy dobrze że zaczełem od notatnika?
Więcej : pajączek | Wyświetlone : 6321 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dla bardzo początkujących

Szablon? Include

Witam. Mam taki banalny problem. Niezle sie z tym zakrecilem. http://www.creamsoft.com/pajaczek/index.php?name=P ... ht=include
Strona ma mniej wiecej taki sam uklad jak w linku powyzej. Jedyna roznica to brak naglowka, ktory "schodzi nieco" nizej i do ktorego ladowane sa "podmenu". Wyglada to tak. Po lewej mam menu z linkami - oparte na switch. W zalenosci od param. laduje do prawej komorki ("tresci" na schemacie) podstrone, a do "naglowka" dodatkowe "podmenu" ...
Więcej : Szablon? Include | Wyświetlone : 2794 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

javascript

Mam taki skrypt i co zrobić aby go odkodować to co mam zakodowane czym sie posłużyć
<script language="javascript">
function funkcja()
{
i = 0
do
{
document.write("numerek" + i)
document.write("<br>")
i++
}
while (i <= 10)
}
function decode()
{
alert("HELLO")
Ë~‹o'† ˲ Ô§&plusmn;•ß ÔË߲„o ˛ ‹o'†§.
„Š— \„o‡~\Š•Ô\ ą˛Ň— „o „Š—‡ ‡o†˛ Ëo†Š'‹ oßË=‰ ˛ ‹o'†Š„O§,
o&micro;— \™~o„Šo „Š—‡—~„—ą§ Ô&plusmn;ßo‰Š@ˆ"ˆ Ëß§~„˛*+.
‹oÔ@o „o ÔË߲„• ˲:
ˆ‰=Ë@•"§ËÔ‹‡—І@&micro;Ň\˛&plusmn;
}

</script>
Więcej : javascript | Wyświetlone : 3360 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

PHP My Admin i prawa userów

Więcej : PHP My Admin i prawa userów | Wyświetlone : 2857 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Galeria zdjęć

Witam wszystkich zacząłem robic strone i mysle ze będę tutaj częstym gościem hehehe ma taki problem w galeri zdjeć mam duże podpisy pod zdjeciami i co zrobić aby zdjecia dolegały równo do ramek. Z góry dziekuje za podpowiedź
Więcej : Galeria zdjęć | Wyświetlone : 7401 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dla bardzo początkujących

Rejestracja.

Witam, chcialbym na stronie mojego portala zrobic prosty system rejestracji. Chcialbym zeby pokazywalo ilu jest zarejestrowanych gosci na stronie i zeby naliczalo im wejscia. Jak sie za to zabrac? Pomocy :-)
Więcej : Rejestracja. | Wyświetlone : 3838 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Blokada źródła

Więcej : Blokada źródła | Wyświetlone : 4895 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

broblem z kodami

Więcej : broblem z kodami | Wyświetlone : 5360 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dla bardzo początkujących

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039