Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 7 maja 2025, o 18:11

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Szerokość strony

Więcej : Szerokość strony | Wyświetlone : 5005 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Pliki *.tpl (smarty)

Brak możliwości powiązania takich plików z Pajączkiem - Pająk nie ma ich na liście (nie czarnej ;). Skoro koloruje takie pliki to mógł by się z nimi "związać" :)
Więcej : Pliki *.tpl (smarty) | Wyświetlone : 5592 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pajączek 5 NxG

MSDN

Więcej : MSDN | Wyświetlone : 2883 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

XHTML

Więcej : XHTML | Wyświetlone : 17301 | Odpowiedzi : 26 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

zaznaczony podkreślony wyraz...

Więcej : zaznaczony podkreślony wyraz... | Wyświetlone : 3027 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Przeglądarka na komputerze macintosch nie widzi stylów.

Mam takie pytanko.

Ostatnio byłem u znajomej ktora posiada komputer macintosch przywieziony ze stanów. Z ciekawości wszedłem na swoją stronę i o dziwo niw widział on stylów.

Czemu?
Więcej : Przeglądarka na komputerze macintosch nie widzi stylów. | Wyświetlone : 5474 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

zamiana z liter dużych na małe i vice wersa

Witam,

Czy Pajączek umożliwia zamianę tekstu z dużych liter na małe i vice wersa ?
Więcej : zamiana z liter dużych na małe i vice wersa | Wyświetlone : 5274 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pajączek 5 NxG

ojej

:oops: Hej.Pomocy.Jestem całkowicie zielona.Do tej pory komp = gry,tylko i wyłącznie.Ostatnio postanowiłam założyć własną stronkę aby podzielić się z innymi swoją wiedzą na temat.......heh,nie ważne,doszłam do tego,że ściągnełam pajączka,ale nie wiem przez jaki program go otworzyć i co mi jest jeszcze potrzebne.Wiem że o dużo proszę ale błagam,pomóżcie.co robić?Plose :roll:
Więcej : ojej | Wyświetlone : 3361 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

edytor tabel - LIPA KOMPLETNA!

No niestety Panowie, ale się nie postaraliście.
W edytorze tabel są dalej błędy.
Jak na mój gust, to to narzędzie jest do całkowitego przepisania od początku...ale po kolei:

Po pierwsze:
Wg mnie w podstawowych ustawieniach tabeli nie powinna istnieć możliwość wpisania 0 w pole ilości wierszy czy kolumn.
Ja jeszcze nie widzialem tabeli z zerową ilością kolumn, czy wierszy.
Taka tabela nie istnieje, wiec na tych polach powinna być blokada, że przyjmowana wartość to jest>=1 ...
Więcej : edytor tabel - LIPA KOMPLETNA! | Wyświetlone : 3168 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039