Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 6 maja 2025, o 19:40

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Pytanie o obrazki

Mam problem !

<script type="text/JavaScript">
<!--
document.write("miki");
//-->
</script>

Oto skrypt na wstawienie tekstu a jak wygląda skrypt na wstawienie obrazka jeżeli jego adres to http://www.lodz.mm.pl/~spid/miki.gif ?? Inaczej , jak wygląda skrypt na wstawianie obrazka ?? :D Nic nie rozumiem z tego javascript :P
Szukałem w google ale tam też ...
Więcej : Pytanie o obrazki | Wyświetlone : 7418 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Ukrycie adresu linku ?

Więcej : Ukrycie adresu linku ? | Wyświetlone : 6156 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Problem z ładowaniem ramek!!!

Więcej : Problem z ładowaniem ramek!!! | Wyświetlone : 2977 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

edytor css

Witam,

Szukam, szukam i nic.

Gdzie można znaleźć, albo jak uruchomić wizualny edytor css dla zewnętrznego arkusza stylów.

Daniel Częstki
Więcej : edytor css | Wyświetlone : 6377 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pajączek 5 NxG

pytanie od mikiego

Co to jest xml ? Kiedy się go stosuje ? Do czego służy xml?
Więcej : pytanie od mikiego | Wyświetlone : 3807 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

PYTANIE

CZY SÓPEŁEK JEST PROGRAMEM DARMOWYM,JEŚLI NIE TO ILE KOSZTUJE ??
Więcej : PYTANIE | Wyświetlone : 7276 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Inne nasze programy

Wcisnięty klawisz nawigacji

Więcej : Wcisnięty klawisz nawigacji | Wyświetlone : 13645 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

MAM WIELKIE PYTANIE !!

GDZIE MOGĘ ZNALEŚĆ NA PRAWDĘ PROSTY(NAPRAWDĘ OD PODSTAW) BO BYŁEM NA http://javascript.reporter.pl , ALE NIC NIE MOGĘ
Z TEGO NIE ROZUMIEM :?: PROSZĘ MI POMÓC :!:
Więcej : MAM WIELKIE PYTANIE !! | Wyświetlone : 5411 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Więcej : Rejestracja | Wyświetlone : 10968 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Inne nasze programy

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039