Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 6 maja 2025, o 11:04

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Supełek jest super !!!

Więcej : Supełek jest super !!! | Wyświetlone : 15748 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Inne nasze programy

zaznaczenie - CheckBox

Więcej : zaznaczenie - CheckBox | Wyświetlone : 3861 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Tabela miedzy przyciskami flash-a

Mam takie pytanie jak wykonać tabelkę gdy u samej góry i na dole dokumentu znajdują się przyciski wyk. we flash-u, a między nimi chciałbym wstawić wypośrodkowaną ramkę tak aby była przewijana tylko ona a nie cała strona.

Ps. Z góry dziękuję za pomoc.
Więcej : Tabela miedzy przyciskami flash-a | Wyświetlone : 4976 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Czy jest możliwość??

Czy jest możliwośćjak bym postawił sobie forum z opcją logowania i bym musiał kogoś zabanować wiedząc ze ten ktoś ma dynamiczny adres IP czy jest możliwośćjego zablokowania na wieki??
Więcej : Czy jest możliwość?? | Wyświetlone : 5902 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Pajączek 5 NxG niszczy systemy XP

Więcej : Pajączek 5 NxG niszczy systemy XP | Wyświetlone : 16810 | Odpowiedzi : 20 | Dział : Pajączek 5 NxG

nowy powód niestartowania Pajączka - co robić???

Dzisiaj próbowałem sprawdzić czy jest nowa wersja Pajączka w trakcie uploadu serwisu... Program się zamknął i nie chce się teraz uruchamiać.

Co robić?

Poza tym jeśli serwer ma nieco inny czas niż mój komputer Pajączkowi się mylą pliki i próbuje przegrywać ciągle te same jeszcze raz... Nie rozumiem też komunikatów, że plik zmienił się poza pajączkiem kiedy się nie zmienił..

ALE DLACZEGO SIĘ NIE URUCHAMIA??? CO ROBIĆ

(WinXP Home, Athlon1200Mhz)
Więcej : nowy powód niestartowania Pajączka - co robić??? | Wyświetlone : 3572 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

problem z rejestracją - program sie zamyka

Witam,

Właśnie zainstalowałem od nowa system WinXP home i nowego Pajączka 5.1 (wcześniej miałem jakiegoś 5.0)
Mam problem z wpisaniem kodów.

Po ich wpisaniu (są na 100% poprawne) program się po prostu zamyka bez żadnego komunikatu.

System jest "goły", świeżo zainstalowany.

Co robić ?

wojtek
Więcej : problem z rejestracją - program sie zamyka | Wyświetlone : 11801 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Pajączek 5 NxG

Problem z rejestracją

Więcej : Problem z rejestracją | Wyświetlone : 3579 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039