Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 5 maja 2025, o 20:56

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Webmajster 2

Więcej : Webmajster 2 | Wyświetlone : 5766 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Najlepszy edytor stron www

Więcej : Najlepszy edytor stron www | Wyświetlone : 4329 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

CHIP 12/ 92 lub 93

Więcej : CHIP 12/ 92 lub 93 | Wyświetlone : 4846 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Odnośnik

Więcej : Odnośnik | Wyświetlone : 6725 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Inne nasze programy

Linia

Więcej : Linia | Wyświetlone : 17479 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Inne nasze programy

Add i Bak jeszcze raz

Więcej : Add i Bak jeszcze raz | Wyświetlone : 4902 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

obrazek

Więcej : obrazek | Wyświetlone : 4151 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Brak suwaka !

Więcej : Brak suwaka ! | Wyświetlone : 6361 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Pajączek NXG PRO 5.1.0. Znalezione niedociagniecia

Witam

Po 1. jesli zacznacze kilka linii i wybiore znajdz/zamień to musze zaznaczyc zeby wyszukiwało i zamieniało mi tylko w tym fragmencie który jest zaznaczony. Standardowo jest wybrane"cały dokument". A jesli zaznaczona bedzie jedna linia to standardowo jest wybrane w oknie znajdz/zamien "w zaznaczonym fragmencie"

Po 2. Jak wybiore przy zapisie pliku Typ pliku np. "Dokumenty PHP" pajączek zapisuje mi plik np index nie jako index.php tylko index.html.

Po 3. Niedałoby rady zrobic zabezpieczenia przed ...
Więcej : Pajączek NXG PRO 5.1.0. Znalezione niedociagniecia | Wyświetlone : 11887 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Pajączek 5 NxG

Brak pasujących wyników wyszukiwania

Witam
Mój problem jest następujący: mam mini wyszukiwarkę w bazie danych o zawodnikach, chcę wyszukać zawonika według jego nazwiska lub imienia. W wypadku, gdy nie bedzie rekordu z takim zawodnikiem skrypt powinien wyświetlić info o braku zawidnika. Jak to zrobić?
Mam obecnie taki kod:
<?php

$polaczenie = mysql_connect("127.0.0.1","$login_mysql","$haslo_mysql") or die ("Nie mogę nawiązać poł?czenia z bazą danych!");

$wybierz = mysql_select_db("$baza_zawodnicy",$polaczenie) or die ("Nie mogę wybrać tabeli!");

$sql="SELECT * FROM $tabela where zawodnik_nazwisko LIKE '%$pytanie%' OR ...
Więcej : Brak pasujących wyników wyszukiwania | Wyświetlone : 6170 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039