Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 5 maja 2025, o 10:15

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

NIe widać fotek

Na stronie http://www.podrozomania.prv.pl w dziale podróże/kazimierz dolny nad wisłą/ nie widać fotek :( . Dlaczego :?:
Pierwszą fotkę umieściłem na innym serwerze a reszta na tym co strona.
Więcej : NIe widać fotek | Wyświetlone : 9056 | Odpowiedzi : 9 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Nowe okno

Więcej : Nowe okno | Wyświetlone : 6387 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Wstawianie i tworzenie obrazka hiperłączem do dalszej strony

Cześć wszystkim!!!
Jestem 14-latkiem.Zacząłem się interesować tworzeniem stron domowych.Mam ten program z niezbędnika.Zastanowiło mnie:Czy można stworzyć stronę tak aby przeglądarka otwierała stronę tylko z obrazkiem (hiperłączem) i żeby czytelnik klikając na obrazek ujrzał właczającą się dalszą część strony (z menu) w tym samym oknie przeglądarki?Bo dużo takich stron widzę i klikając na obraz otwiera mi się strona z newsami i menu, z którego coś wybiorę i otwiera się coś na ten temat.No więc czy można ...
Więcej : Wstawianie i tworzenie obrazka hiperłączem do dalszej strony | Wyświetlone : 10122 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Inne nasze programy

Uruchomienie prawidłowo zakupionej w. 5NG Pro u p. Płatka

Rok temu kupiłem u Pana Płatka pajączka 5NG Pro v. 5.01 kiedy dzisiaj chciałem po długiej przerwie uruchomić Pajączka nie mogłem, odinstalowałem Pajączka i chciałem go znów odblokować wprowadzając klucz, pamiętałem o dużych małych literach , myślnikach przy sumach kontrolnych, ale po dziesięciu próbach zrezygnowałem. To są żąrty, żeby były takie problemy jak się płaci za licencje. Pan Płątek zawsze udzielał mi bardzo zgryźliwych odpowiedzi, dlatego od długiego czasu nie zadawałem żadnych pytań, bo odpowiedzi ...
Więcej : Uruchomienie prawidłowo zakupionej w. 5NG Pro u p. Płatka | Wyświetlone : 6069 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

statystyki na stronie

witam,

co możecie polecić jako statystykę na stronę - chodzi o bezpłatną wersję. ??
Więcej : statystyki na stronie | Wyświetlone : 4329 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Jak zrobić forum, oraz poczta??

Więcej : Jak zrobić forum, oraz poczta?? | Wyświetlone : 4414 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

komunikaty Watch`a po ponownym zainstalowaniu

Po wycięciu klucza z rejestru (czynności wskazane w związku z kłopotami po zmianie daty) i ponownym zainstalowaniu Pajączka NxG, po uruchomieniu WINDOWSA (Win XP Home PL) pojawiają się na ekranie (co kilka minut) okienka (dziesiątki) z komunikatami WATCH o treści "` `is not a valid integer value".
Ki diabeł???
Więcej : komunikaty Watch`a po ponownym zainstalowaniu | Wyświetlone : 4887 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Matrix

Uprzejmie informuję, że w dziale z książkami pojawiła sie nowa kategoria "Inne", a w niej bardzo interesująca pozycja o filmie "Matrix". Czytam ją właśnie i odkrywam "Matrixa" na nowo 8)
Więcej : Matrix | Wyświetlone : 26404 | Odpowiedzi : 27 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

sklep.gral.pl

Proszę - o ile posiadacie - o opinie na temat sklepu:
http://sklep.gral.pl/
Zamierzam tm coś nabyć, a nie wiem czy to solidan firma.
Za wszelkie opinie z góry dziękuję.
Więcej : sklep.gral.pl | Wyświetlone : 8480 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039