Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 5 maja 2025, o 00:42

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

SWISHmax już jest!

Dopiero co pojawił się wątek o SWiSH 2, a tu mamy oficjalną premierę SWiSHmax... No i jeszcze cena - powala (pozytywnie).
Więcej : SWISHmax już jest! | Wyświetlone : 6026 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

TABELA I ODNOŚNIKI

Więcej : TABELA I ODNOŚNIKI | Wyświetlone : 10038 | Odpowiedzi : 9 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

prosta wyszukiwarka lokalna

Więcej : prosta wyszukiwarka lokalna | Wyświetlone : 13296 | Odpowiedzi : 10 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

[CSS] - modyfikacja wygladu znacznika <SELECT>

Mam problem ze znalezieniem wlasciwosci CSS odpowiadajacej za wkleslosc/wypuklosc znacznika SELECT oraz wyglad kwadracika ze strzalka (czyli rozwijanie listy wyboru). Czy ktos wie jak te wlasciwosci sie nazywaja?

pzdr
LP
Więcej : [CSS] - modyfikacja wygladu znacznika <SELECT> | Wyświetlone : 8277 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Problem z MSIE

Mam zagadkę do rozwiązania :D Moja przegladarka (IE 6.0) odmawia współpracy. Po kliknięciu odnośnika z target="_blank" pokazuje się puste okno z pustym paskiem adresu. Kombinuję już dwa dni. Może ktoś wie co za czort w nią wstąpił?
Informacja dodatkowa - miałam wirusika :P ale już nie mam 8)
Więcej : Problem z MSIE | Wyświetlone : 11706 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Serwery z ASP

Więcej : Serwery z ASP | Wyświetlone : 5100 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

SWISH...a strona PL

Wiadomym jest,iż Swish to program bardzo skuteczny w tech.FLASH. Na forum takim jak flashzone oraz ... i inne , wielokrotnie poruszałem ten temat / bez odpowiedzi / .
Pytanie było i jest nadal aktualne.Dlaczego, NIKT nie podejmie się ,oczywiście na swojej www ,prezentacji tak ciekawej firmy i jej produktu jakim jest SWISH.Każdy z "webmasterów" mówi o Macromedi....a często przeglądając ich strony napotykałem ,często powielone szablony zachodnich ludzi naprawdę znających ten temat.
TUTAJ KIERUJĘ SWE WYZWANIE ...
Więcej : SWISH...a strona PL | Wyświetlone : 6655 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

problem z roloverem

Więcej : problem z roloverem | Wyświetlone : 8585 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Readonly

Cześć

Czy przy pomocy js da się zmienić typ pola w formularzu na tylko do odczytu ? Obecnie mam rozwiązane to poprzez ukrywanie warstwy z tym polem, ale jest to niezbyt eleganckie.
Więcej : Readonly | Wyświetlone : 5511 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039