Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 7 maja 2025, o 00:37

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Niższa jakość zdjęć w Galerniku?

Witam.

Czy mi się wydaje, czy mam rację, że zdjęcia przetwarzane przez Galrenik'a spadają na jakości i wyrazistości ? Dlaczego tak się dzieje? Zauważyłam dość znaczną różnicę między zdjęciami w Galerniku a oryginalnymi zdjęciami na dysku. Prosze o dopowiedż czy idzie to jakośc inaczej ustawić, by nic się nie zmieniało przy przetwarzaniu zdjęć przez ten program.

Z pozdrowieniami.
Więcej : Niższa jakość zdjęć w Galerniku? | Wyświetlone : 5265 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Inne nasze programy

Ocena strony

Zapraszam na stronę Clanową http://8dgs.xaa.pl i proszę o oceny oraz pamiętajcie jest to mój pierwszy szablon..
Dziękuję
Więcej : Ocena strony | Wyświetlone : 3660 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

[strona] FOX blinds

Witam!

Ostatnio popełniłem coś takiego: FOX blinds

Wiem, że się nie valid'uje przez "name" dla formularza* .. ale poza tym nie jest chyba najgorzej ..
Trochę zamieszania z CSS'em (kilka plików), ale generowane "w locie" style dziwnie obciążały serwer (?!)
Całość działa prawidłowo (tak jak miało być) w Operze 9+, Firefox'ie 1+, Safari 3***, IEsyf 7 ... Trochę rozwala się w Operach 8.5 i wcześniejszych,IE 6, IE 5.5, Konqueror 3**, Mozilla 1** .. Najgorzej jest ...
Więcej : [strona] FOX blinds | Wyświetlone : 5739 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Animacja jako wejście na stronę.

Witam!

Może mi ktoś poradzić w jaki sposób zakodować stronę, żeby wyglądało to następująco:
a) wbijam adres np. creamsoft.com, wyskakuje mi obrazek
b) klikam na niego
c) zostaję przekierowany na stronę główną

Bardzo mi na tym zależy. Z góry dziękuję za odp.
Więcej : Animacja jako wejście na stronę. | Wyświetlone : 4421 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Salon fryzjerki - strona do oceny

Witam,

proszę was o ocenę mojej witryny internetowej pt. salon fryzjerski
Bardzo zależy mi na waszych opiniach. Wiadomo, forum jest najlepszym miejscem do zaprezentowanie swojej strony internetowej.

Za wasze wypowiedzi z góry dziękuję.

Pozdrawiam,
Dominika
Więcej : Salon fryzjerki - strona do oceny | Wyświetlone : 5063 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Dwie na divach

Proszę o uwagi na temat mojego projektu zrobionego bez grama tabelki
www.gimzuki.strefa.pl/pioro/index.html kiedys myślałem że bez tabel ani rusz teraz mówię porzuczcie tabele niech żyje wolność. a to nowa wersja.
www.gimzuki.strefa.pl/wloczypioro/index.html
Czy to forum umiera!!!
Więcej : Dwie na divach | Wyświetlone : 4285 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Poszukuje Webmastera

Witam
poszukuje dobrego webmastera który zna się na html, php i javascript oczywiście to nie musi być ta sama osoba każdy może się znać na czymś innym a nie jeden na wszystkim.
więcej info podam na skype bądź na gg (skype: stroniak_by , gg:9617339)
pozdrawiam Stroniak
Więcej : Poszukuje Webmastera | Wyświetlone : 4161 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Wyśrodkowanie strony

Mój problem jest następujący.
Edytując stronę w pajączku ma ona proporcje kartki A4. Otwierając plik html w wyszukiwarce cała strona jest przesunięta na lewą stronę. Opiszcie mi proszę jak wyśrodkować stronę.
Screen pod spodem:
Obrazek

Jak widzicie prawa strona jest niezagospodarowana. Chcę przesunąć całą stronę na środek ekranu.
Więcej : Wyśrodkowanie strony | Wyświetlone : 10647 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

błąd w Inspektor CSS

Więcej : błąd w Inspektor CSS | Wyświetlone : 2922 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039