Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 9 maja 2025, o 21:20

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Czym zastąpić iframe

Więcej : Czym zastąpić iframe | Wyświetlone : 7521 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

filesize w windows

Więcej : filesize w windows | Wyświetlone : 5021 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Kreator znaczników

Więcej : Kreator znaczników | Wyświetlone : 3079 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

moduł pajączka - pomysł

Witam,
z tego co pamiętam to kiedyś już na ten temat była mowa i jakoś temat ucichł, a mianowicie chodzi o modułowość pajączka.
Proponuję aby autorzy przemyśleli temat i tak jak autorzy np. takiego programu jak ACDSEE wykonali dodatkowy moduł do programu.
Chodzi mi o wykonanie np. szybkiego podglądu kodu - nie otwiera się cały pająk tylko jakaś jego część tylko i wyłącznie do podglądu źródła z niezbędnymi funkcjami bez początkowego logo itp. itd.(zamiast notatnika ...
Więcej : moduł pajączka - pomysł | Wyświetlone : 2942 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Stronka w Pajączku śliczna a na serwerze rozsypka-czemu?

:) Witam wszystkich.
Mam problem: gdy podglądam stronkę w Pajączku - wszystko jest ślicznie, ale gdy wrzucę na serwer to się krzaczy. Szczególnie lewy dół.

Chodzi o stronkę mojej znajomej http://www.astro.manuela-klara.com/glowna.php, było tak: ktoś kiedyś zrobił jej tą stronkę (kilka lat temu) i ...zniknał z dostępnego jej horyzontu.

Poprosiła kogoś kolejnego o drobne zmiany na stronce i...zwaliło się całkiem. Ja miałam stare pliki, więc zapodałam je na ...
Więcej : Stronka w Pajączku śliczna a na serwerze rozsypka-czemu? | Wyświetlone : 6332 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Odwrócenie tekstu

Więcej : Odwrócenie tekstu | Wyświetlone : 5227 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zobacz i oceń !!!!

Więcej : Zobacz i oceń !!!! | Wyświetlone : 3919 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

pytanie o rozwijane menu

otoz udalo mi sie wykonac rozwijane menu :D.
JEdnak pozostaly teks nie chce byc umieszczony od poczatku tylko ponizej menu, przez co zostaje mi wolna przestrzen

| LOGO
|
|____________________________________________|
_________
menu|
|
|
|
_______|
tekst dopiero tu a nie powyzej ^

Pruobwalem menu wlozyc w ramke ale wtedy wsyztko sie kompnęło
pomocy...
Więcej : pytanie o rozwijane menu | Wyświetlone : 5074 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039