Switch to full style

Teraz jest 18 maja 2025, o 12:00

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

XML - poczatkujacy

Witam Wszystkich !

To moj pierwszy post na tym forum.

Interesuje mnie ktora jest najnowsza wersja XML i z ktorego jest roku ? Wiekszosc podrecznikow XML ktore moge znalesc w bibliotece pochodza z 2000 lub 2001 roku. Czy moge uzywac tak "starych" ksiazek do nauki XML ?
Więcej : XML - poczatkujacy | Wyświetlone : 6356 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dla bardzo początkujących

Błąd przy edytowaniu pliku css

Więcej : Błąd przy edytowaniu pliku css | Wyświetlone : 2746 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Pajączek 6?. Czy planowana jest nowa wersja?

Czy Pan Rafał myśli nad nową wersją Pajączka? Jeżeli tak to na kiedy można się spodziewać premiery. I czy będzie to tylko dodanie kilku bajerów i poprawienie błędów czy raczej poważniejsze zmiany.
Więcej : Pajączek 6?. Czy planowana jest nowa wersja? | Wyświetlone : 5223 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

pajączek 5 Nxg wywala się

Więcej : pajączek 5 Nxg wywala się | Wyświetlone : 5221 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pajączek 5 NxG

Pajączek

Szanowni użytkownicy. Właśnie stałam się "szczęśliwą" posiadaczką programu PAJĄCZEK (wersja profesjonalna). Doradzono mi właśnie ten program jako najlepszy dla "raczkującego" (prawie laika) do stworzenia w b. prosty sposób własnej strony. Podobno wszystko można robić na podglądzie i wszystko widzieć tak jak na stronie. Niestety tu spotkało mnie głębokie rozczarowanie, gdyż program owszem mam pięknie wgrany ale "firma zapomniała" dołączyć instrukcji obsługi. Jak osoba początkująca ma sobie z tym wszystkim poradzić.
Na razie dosłownie "gapię się ...
Więcej : Pajączek | Wyświetlone : 3041 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Oceny na stronie...

Więcej : Oceny na stronie... | Wyświetlone : 4743 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

[php] includowanie stron

Więcej : [php] includowanie stron | Wyświetlone : 7400 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dla bardzo początkujących

Linia obramowania i zawartość

Więcej : Linia obramowania i zawartość | Wyświetlone : 6630 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dla bardzo początkujących

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039