Switch to full style

Teraz jest 15 maja 2025, o 07:05

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Koszyk na zakupy-poszukuje skyptu

Czesc Wam.
Chce zrobic prosty sklep internetowy. Poszukuje na wzór skryptu obsługujacego koszyk na zakupy. Bylabym wdzieczna za okazana mi pomoc. Z góry bardzo dziekuje.
Więcej : Koszyk na zakupy-poszukuje skyptu | Wyświetlone : 2752 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Jak zrobić formularz

Więcej : Jak zrobić formularz | Wyświetlone : 3282 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

źródło

Więcej : źródło | Wyświetlone : 3984 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

nie wiem jak to wytlumaczyc

Więcej : nie wiem jak to wytlumaczyc | Wyświetlone : 5090 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Przekazywanie zmiennych(lamer)

Witam,
Problem polega na tym, ze mam 3 stronki 1.php, 2.php, 3.php
1 strona formularz method="post"
< input type="text" name="a1"
<select name="a2" -> polonczony z baza MySQL (SELECT a FROM baza.tabela1)
2 strona <?php $a3=$_POST;
$a4=$_POST; ?>
<select name="a5" -> podlonczon z baza MySQL (SELECT a,b FROM baza.tabela1 WHERE a='$a4')

no i cacy to dziala

problem polega na tym, jak przekazac $a3,$a4 i dane z selecta na strone 3.php
jestem nowy i prosze o wyrozumialosc(wiem ...
Więcej : Przekazywanie zmiennych(lamer) | Wyświetlone : 4939 | Odpowiedzi : 4 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

PHP - Załącznik z formularza przychodzi jako część treści.

Przeglądając FAQ znalazłem poradę odnośnie wysyłania załączników z formularza przy użyciu php. Niestety w wyniku otrzymuję nie załącznik a doklejoną do treści maila sieczkę. Po za tym w treści wyświetlają się znaczniki które miały oddzielać od siebie poszczególne części maila (boundary). W treści wyświetlają się także nagłówki (Content-Type itp). Wygląda to trochę tak, jakby np.: w Outlook Expressie wyświetlała się nie tylko treść ale i część źródła. No ale najgorzej, że załącznik mam w postaci ...
Więcej : PHP - Załącznik z formularza przychodzi jako część treści. | Wyświetlone : 7504 | Odpowiedzi : 6 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039