Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

problem z wyslaniem danych z formularza

Forum dyskusyjne poświęcone zagadnieniom związanym z tworzeniem serwisów z wykorzystaniem zaawansowanych technologii takich jak PHP, Perl, mySQL, ASP, CGI, XML, itp.

Moderator: Grupa pościgowa ;-)

problem z wyslaniem danych z formularza

Postprzez ewa_81 » 19 września 2004, o 16:27

ewa_81
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 4
Dołączył(a): 19 września 2004, o 13:53

Postprzez januzi » 19 września 2004, o 21:20

januzi
Mega GURU
Mega GURU
 
Posty: 1431
Dołączył(a): 18 października 2002, o 13:53

Postprzez ewa_81 » 19 września 2004, o 22:36

Dziekuje za odpowiedz. Tak to mail().W ktorym miejscu to ustawic w tym php.ini-tzn co tam wpisac-zapewne zamiast [email protected] znam sie na takich konfiguracjach. Napisz dokladnie -tzn tak jakbys tłumaczyl laikowi co ma zrobic.Bardzo dziekuje. P.S Uzywam Foxserva.
ewa_81
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 4
Dołączył(a): 19 września 2004, o 13:53

Postprzez lucas » 19 września 2004, o 22:49

W sekcji: [mail function]
ustawienie SMTP =
oczywiście Win32 only ;)
lucas
Znawca tematu
Znawca tematu
 
Posty: 448
Dołączył(a): 30 września 2002, o 20:22


Powrót do PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników

cron