Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 14 maja 2025, o 00:17

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Panel admina

Więcej : Panel admina | Wyświetlone : 5510 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

[www] do oceny

Więcej : [www] do oceny | Wyświetlone : 5985 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Problem z linakmi w obazkach

Więcej : Problem z linakmi w obazkach | Wyświetlone : 4367 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Problem z instalacją

Witam wszystkich,
Mam problem z zainstalowaniem pajączka. Chce zainstalować na drugim komputerze na którym mam Windowsa XP w wersji angielskiej i nie jestem w stanie tego zrobić. Pojawia mi się komunikat: "The system cannot find the path specified". Próbowałem na różnych wersjach i żadnej nie jestem w stanie zainstalować. Na kompie z Windowsem XP PL nie ma z tym problemu. Co jest powodem? Czy potrzebny jest jakiś dodatek do Windowsa? Proszę o pomoc.
Więcej : Problem z instalacją | Wyświetlone : 3252 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Kiedy będzie nowa wersja?

Więcej : Kiedy będzie nowa wersja? | Wyświetlone : 7007 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pajączek 5 NxG

skrypt-obraz z kamery

Więcej : skrypt-obraz z kamery | Wyświetlone : 3913 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Konkurs na szatê graficzn±

Konkurs na szatê graficzn±

Zarz±d Samorzadu Studentów Uniwersytetu Warszawskiego og³asza konkurs otwarty na zaprojektowanie i wykonanie w pe³ni funkcjonalnej szaty graficznej funkcjonuj±cej w ramach CMS Joomla.
Regulamin konkursu dostêpny pod adresem http://www.samorzad.uw.edu.pl/konkurs
Przewidziana nagroda finansowa.
Więcej : Konkurs na szatê graficzn± | Wyświetlone : 6830 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

Nowy Galernik sam się zamyka

Więcej : Nowy Galernik sam się zamyka | Wyświetlone : 10513 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Inne nasze programy

[css] podkreslenie dolne

Więcej : [css] podkreslenie dolne | Wyświetlone : 3916 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039