Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 14 maja 2025, o 14:57

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Internet Explorer a CSS

Więcej : Internet Explorer a CSS | Wyświetlone : 4938 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

DTD - Document Type Definition

Więcej : DTD - Document Type Definition | Wyświetlone : 4098 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Problemy początkującego webmastera

Więcej : Problemy początkującego webmastera | Wyświetlone : 4486 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Inteligentna Wyszukiwarka Koncertów

Witam!

Zapraszam na nowy serwis koncertowy - http://iwk.org.pl, czyli Inteligentną Wyszukiwarkę Koncertów. Liczę na Wasze opinie i sugestie dotyczące serwisu :). Będę wdzięczny za każdą uwagę.

Pozdrawiam,
Dawid Wydra, IWK.org.pl
Więcej : Inteligentna Wyszukiwarka Koncertów | Wyświetlone : 3894 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Czy to wina Pajączka czy przegladarek?

Witam,
Potrzebuje małej wskazówki na temat mojej strony: http://www.pilawamiasto.republika.pl/index.html to jest moja pierwsza strona i ciągle nad nia pracuję, ale ostatnio mam z nią małe problemy. W programie Pajączek wersja 5.4.0 gdy wybieram przeglądarkę IE 5 lub Firefox to wszystko działa i jest oki, ale gdy to publikuje to zaczynają się schody i tak raz mam tło w jednej przeglądarce a w drugiej nie, raz działa animacja flash a ...
Więcej : Czy to wina Pajączka czy przegladarek? | Wyświetlone : 6184 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dla bardzo początkujących

[PHP] or java script ??

No własnie kto pomoze?
Potrzebny skrypcik wyswietlajacy chmurki nad linkami :)
Poprosze o gotowy skrypt lub linki do artukułów na ten temat bo ja nic sensownego nie mge znalesc ?
Dziękuje .
Więcej : [PHP] or java script ?? | Wyświetlone : 5218 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Stoper - złe odmierzanie czasu!

Zrobiłem stoper, ale źle odmierza mi czas! Gdzie zrobiłem błąd?

Jak podałem jakaś tam datę najbliższą np 2007/03/25, to on mi pokazywał ze jest więcej dni niz powinno, czyli powyżej 100.

Zamieszczam kod:

stop();

currentDate = new Date();
thisYear = currentDate.getFullYear();

eventDate = new Date(thisYear, 11, 25);
eventMillisecs = eventDate.getTime();

counter.onEnterFrame = function(){

currentDate = new Date();
currentMillisecs = currentDate.getTime();

this.msecs = eventMillisecs - currentMillisecs;

if (this.msecs <= 0){

play();

return;
}

this.secs = Math.floor(this.msecs/1000); ...
Więcej : Stoper - złe odmierzanie czasu! | Wyświetlone : 4397 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Wyśrodkowanie w pionie

Więcej : Wyśrodkowanie w pionie | Wyświetlone : 5330 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039