Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 15 maja 2025, o 03:00

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Proszę o pomoc w ustawieniu synchronizacji!!!

Mam problem z synchronizacją wyskakuje mi cały czas taki komunikat: Próba utworzenia katalogu "http://****/pjsncdtcl nie powiodła się.
Katalog ten jest używany przez pajączka do synchronizacji czasu na serwerze FTP.
Proszę o pomoc co mam znienić w ustawieniach??? Z góry dziękuję za odpowiedz!
Więcej : Proszę o pomoc w ustawieniu synchronizacji!!! | Wyświetlone : 3574 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

blogi, video, zdjęcia, grupy - ocena:)

Witam serdecznie,
kolejna strona to:
www.biser.pl
???
Więcej : blogi, video, zdjęcia, grupy - ocena:) | Wyświetlone : 4277 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

formularz wysyłany pocztą

korzystam z formularza i po wysłaniu wyświetla mi się strona dzięki której wiadomość została wysłana. Czy można to ominąć a jak nie to jak wysłać wiadomość inaczej ale nie za pomocą programu domyślnego poczty w systemie
Więcej : formularz wysyłany pocztą | Wyświetlone : 3680 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Sortowanie zdjęć.

Witam.

Dlaczego Galernik tak dziwnie sortuje pliki (po kliknięciu na Nazwa)? Czy da się ustawić, aby sortował pliki tak jak być powinno, a nie biorąc pod uwagę kolejne znaki od lewej?

Obrazek

pozdrawiam
Więcej : Sortowanie zdjęć. | Wyświetlone : 11702 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Inne nasze programy

Błąd HTTP 403 - kłopoty z dynamicznym podglądem dokumentu

Jestem nowym użytkownikiem Pajączka ,proszę zatem o wyrozumiałość.

Mogę umieszczać pliki na - serwer home.pl
lecz nie mogę ich podglądać za pomocą "dynamicznego podglądu dokumentu"
Mapowanie wykonano.
Komunikat który otrzymuję to :
Możesz nie mieć uprawnień, aby przeglądać ten katalog lub tę stronę
przy użyciu podanych poświadczeń.
Jeśli sądzisz, że przeglądanie tego katalogu lub strony powinno być możliwe,
spróbuj skontaktować się z witryną sieci Web używając dowolnego z adresów e-mail lub numerów telefonu, które mogą ...
Więcej : Błąd HTTP 403 - kłopoty z dynamicznym podglądem dokumentu | Wyświetlone : 6605 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Pływająca ramka

Cześć

Wiecie może jak zrobić coś takiego, żeby w plywajacej ramce sie wyświetlała jakas tam strona, tyle że nie od jej lewego-gornego rogu, tylko od wybranego miejsca, np. ze strony http://interia.pl/ sam dział nowe technologie ?
Więcej : Pływająca ramka | Wyświetlone : 3693 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

potrzebuje pomocy...

:cry: Potrzebuję pomocy mam napisać na zaliczenie Aplikacja (STRONA) - skrypt w PHP która po za logowaniu umożliwiała by łączączyć się z bazą MySql-ową lub msAccess edytująca dane czyli: dodawanie rekordów, aktualizowanie usuwanie :? nie mogę sobie z tym poradzić, mogłabym prosić aby ktoś za mnie to napisał ewentualnie napisał manual jestem w stanie się odwdzięczyć ...
Więcej : potrzebuje pomocy... | Wyświetlone : 5064 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Pomocy Pilne -> PERL

Witam wszystkich. Mam problem muszę napisać program wyświetlający:
"kalendarz z dniami tygodnia na bieżący miesiąc".
Niestety nie mam pojęcia o programowaniu w PERL'U. Zależy mi na czasie.
Z góry dziękuję. Pozdrawiam
Więcej : Pomocy Pilne -> PERL | Wyświetlone : 5941 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

iframe

...co zrobić by wczytana strona do iframe mieściła się cała w ramce bez paska poziomego?
Więcej : iframe | Wyświetlone : 5509 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

Wyrównanie całej strony

Witam wszystkich !

Jestem bardzo początkującym użytkownikiem Pajączka i html. Mój problem dotyczy wyrównania całej strony do środka. Po napisaniu pierwszej strony stwierdziłem że w środowisku edycyjnym Pajączka dokument jest wyśrodkowany (monitor 19'- rozdz. 1280 na ...). Po załadowniu strony do netu przeglądając ją na mniejszym monitorze o innej rozdzielczości dokument był wyrównany do prawej str. Jak zrobić aby niezależnie od ustawień monitorów strona byłam wyśrodkowana.

Pozdrawiam
Więcej : Wyrównanie całej strony | Wyświetlone : 3246 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039