Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 15 maja 2025, o 11:49

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

pisoenka

Elo mam fajna piosenke.
Jak ja umiescic na moja strone.
Chce playera z na stronie. Jak go zrobic ma ktos skrypt??
Więcej : pisoenka | Wyświetlone : 3969 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

jak zrobic strone www??plis pomuszcie

hey wam potrzebuje pomocy!kto mi pomoze zrobic strone www??lub by mi ja zrobił bo ja niemam wogole o tym pojecia;|prosze o pomoc czekam na wasze odpopwiedzi:((
Więcej : jak zrobic strone www??plis pomuszcie | Wyświetlone : 8701 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dla bardzo początkujących

skrypt opowiadania

Witam :)) mam pewien problem ... hmm znalazlem w internecie pewnego moda ( szkoda ze do jportal ) ;(( zamieszczam linka do niego http://2tl.rwi.pl/technikum/wiersze/opowiadanie.php jest to mod opowiadanie;/ ten mod umozliwia goscia dodawanie dalszej czesci opowiadania weglod sowjego upodobania .. a admin w panelu admina albo zatwierdza albo odrzuca ta trresc....ale jest pewien problem.. nie chce robić tej strony w jportal ...
Więcej : skrypt opowiadania | Wyświetlone : 4773 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

System logowania

Więcej : System logowania | Wyświetlone : 6824 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Potrzebna pomoc!

Więcej : Potrzebna pomoc! | Wyświetlone : 4716 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Ikona w tray'u

Witam!

Zaktualizowałem sobie pajączka z wersji 5.3 do 5.6.1.
Troche się pozmieniało, wg mnie na dobre.

Denerwuje mnie 1 rzecz.

Ikona w zasobniku systemowym koło zegara.

Da się wyłączyć to gdzieś?
I żeby przy minimalizacji nie ukrywał się właśnie tam tylko zostawał na pasku zadań jako normalne okno.

P.S.:
Wesołych Świąt wszystkim!
Więcej : Ikona w tray'u | Wyświetlone : 5227 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

Jak zrobić taki przesuwający się tekst

http://prus24.pl/opis,2,8320816521,hand ... niczny.htm

po prawej są takie boksy jak zrobić takie coś. Może jakiś skrypcik :)

Pozdrawiam
Więcej : Jak zrobić taki przesuwający się tekst | Wyświetlone : 12024 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

[js] przerwanie pętli na onmouseout

Jak (w praktyce) zrealizować przerwanie pętli w przypadku wystąpienia zdarzenia mouseout. Wiem, że można wywołać funkcję (pętlę) na mouseover przez setIntereval, a potem na mouseout zastosować clearIntereval(), ale nie o to chodzi. Dla wyjaśnienia powiem, ze chodzi o skrypt przewijający obrazek po najechaniu na link, z tym jednak, że obrazek jest przewijany póki znacznik znajduje się nad linkiem. Po zjechaniu z linka funkcja (lub pętla) powinna zostać przerwana. Jeśli ktoś zna jakiś inny sposób umożliwiający ...
Więcej : [js] przerwanie pętli na onmouseout | Wyświetlone : 7202 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

kilka pytanek ;)

Więcej : kilka pytanek ;) | Wyświetlone : 5721 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Biblioteka HTML_AJAX

Więcej : Biblioteka HTML_AJAX | Wyświetlone : 8881 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039