Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 16 maja 2025, o 01:05

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Formularz

Więcej : Formularz | Wyświetlone : 5209 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

[php]problem z sondą

Więcej : [php]problem z sondą | Wyświetlone : 4466 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

jak wstawic w php logo w swf?

Witam,
Mam strone napisana w php i chcialbym wstawic logo na stronie we fleshu. Plik z rozstrzezeniem swf. D tej pory mialem logo w jpg i chcialbym to zmienic.
Prosze o pomoc.

pozdrawiam :lol:
Więcej : jak wstawic w php logo w swf? | Wyświetlone : 7579 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

banner

Witam.
Mam pytanie.
Jak wstawić banner na strone kiedy mam tylko jego kod w blog.onet.pl?
czy moge go ustawić tam gdzie chce? i w ogóle bede wdzięczny za info - wszystko co musze wiedzieć o wklejaniu banerów
Więcej : banner | Wyświetlone : 8493 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dla bardzo początkujących

Jak w GiMPShop

Mam pytanie czy ktoś uzywa programu którego nazwę podałem w tytule i jak w nim zapisać tworzoną grafikę by był kolor, a nie czarno-biała grafika :?: :D
Też kieruję to pytanie do programistów Cream Software czy coś wiedzą na ten temat
Więcej : Jak w GiMPShop | Wyświetlone : 7735 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

problem z tabelka i formularzem

Więcej : problem z tabelka i formularzem | Wyświetlone : 4692 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

[css]Problem z wycentrowaniem

Więcej : [css]Problem z wycentrowaniem | Wyświetlone : 3904 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Propozycja: serwisy z FTP

Więcej : Propozycja: serwisy z FTP | Wyświetlone : 12166 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Pajączek 5 NxG

Kolumna po prawej stronie

Więcej : Kolumna po prawej stronie | Wyświetlone : 3460 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039