Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 16 maja 2025, o 12:10

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

nie moge ustawić chmodów...

Więcej : nie moge ustawić chmodów... | Wyświetlone : 7526 | Odpowiedzi : 5 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Wersja obcojęzyczna

Więcej : Wersja obcojęzyczna | Wyświetlone : 3326 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Jak Wstawić fotki na strone.

Witam :lol:

Zrobiłem jusz całą stronkie tylko chciałem wstawić sobie jeszcze pare fotek i nie wiem jak to zrobić. Chce żeby to wyglądało tak jak na tej stronce
www.mytoys.republika.pl/galeria/ggokart/galeria.pl.html.
Z gury dzięki za pomoc. :oops:
Więcej : Jak Wstawić fotki na strone. | Wyświetlone : 5410 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

maksymalny rozmiar plików

Jaki maksymalny rozmiar pliku jest wstanie pajaczek otworzyć. W starszych wersjach bez problemu otwierałem 2megowe pliki a teraz na takich plikach pajączek niestety zawiesza się.
Więcej : maksymalny rozmiar plików | Wyświetlone : 3770 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Jestem ciemny !!

Witam!!
Chcę sobie zrobić najzwyklejszą stronę www, ale nie mam pojęcia jak zacząć ją robić w tym programie. Mógłby mi ktoś powiedzieć, jak ją zacząć robić? Z góry dzięki pozdrawiam!!
Więcej : Jestem ciemny !! | Wyświetlone : 6813 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dla bardzo początkujących

div jak to zrobić

cześć

Kto wie jak zrobić takie coś na div-ach ale bez podawania pozycji jedynie co to szerokość i wysokość bloków tak żeby potem można było jeszcze wszystko wyśrodkować

Obrazek

Proszę o kod bo ja próbuję i próbuję ale wciąż to dla mnie czarna magia :) a myślę żę na przykładzie szybko coś wywnioskuję

Dzięki :D
Więcej : div jak to zrobić | Wyświetlone : 5726 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Jak zrobić aby całości nie przepisywać

Czy można tak zrobić aby rozciąć stronę na dwie części a następnie w środek wrzucić jakiś tekst np

include....

jakiś tekst

include...

Chciałbym tak robić kolejne podstrony Czy tak można wiem że to działa tylko czy to jest ze względu kodowania poprawne

:)
Więcej : Jak zrobić aby całości nie przepisywać | Wyświetlone : 4927 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

przycinanie grafiki

jest taka sprawa mam projestk graficzny strony jak na załączonym obrazku
http://mega.bajt.w.interia.pl/16b.jpg
I teraz jak zrobić żeby prawy panel rozszeżał sie razem z zawartością? i druga sprawa co zrobić żeby lewy panel menu nie powielał się.
Więcej : przycinanie grafiki | Wyświetlone : 6240 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

Sesja i forum

Panowie mam taki plan. chcę zrobic system logowanie na stronie. Dla ułatwienia chce zrobic tak ze gdy zaloguje sie na stronie, to zeby od razu logował mi sie na forum (phpBB2). Dobrałem juz sie do bazy danych. I teraz tak, czy mozna to zrobić po przez wysałenie ciasteczka odpowiedniego bądż stworzenie tablicy session i nadanie jej nazwy oraz odpowiedniej wartośc ?? Tylko nie wiem czy po włączeniu nie stworzy mi nowej sesjii mpja zminna pujdzie ...
Więcej : Sesja i forum | Wyświetlone : 6368 | Odpowiedzi : 4 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039