Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 17 maja 2025, o 23:57

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

9-ta roczniczka CS

No to Rafale, oczywiscie wszystkiego co naj... z okazji 9tej roczniczki istnienia CreamSoftware! Wielu sukcesow i wytrwalosci :)
Więcej : 9-ta roczniczka CS | Wyświetlone : 6972 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

masowy maila do 5000 użytkowników :/

Jestem administratorem jednego "małego" serwisu w którym zarejestrowanych jest 5000 użytkowników. W niedługim czasie mam zamiar zmienić domenę na .pl i chciałbym wysłać wszystkim mailem nowy link. Oczywiście taka funkcja jest ale przeglądarka nie przewiduje wyłania takiej ilości maili. I moje pytanie brzmi co zrobić aby wysłać wiadomośc wszystkim użytkownikom zawartym w bazie??
Więcej : masowy maila do 5000 użytkowników :/ | Wyświetlone : 5371 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

strona główna a galerie - index.html

Chcę dołączyć do strony (robionej w Pajączku) parę galerii (generowanych w Galerniku). Jednak każda główna strona kolejnej galerii ma domyślnie nazwę "index.html".

Czy skoro moja główna strona ma taką nazwę - powinnam zmienić nazwy stron galerii? Czy powinnam stworzyć galerie od nowa, nadając stronom głównym inne nazwy już od początku?
Więcej : strona główna a galerie - index.html | Wyświetlone : 4372 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

uzyskiwanie info z certyfikatu SSL

chciałbym zrobić coś takiego:

1. otwieram se stronę ssl.php czyli np. http://127.0.0.1/ssl.php
2. skrypt PHP łączy się z https://127.0.0.1 na porcie 80
3. pobiera info o certyfikacie (podaje jedną z nich) : $_SERVER
4. Pokazuje mi wynik tego pobierania.
5. zmayka połączenie SSL

Proszę, neich ktoś napsize mi skrypt do tego, bo ja nie wiem jak się do tego zabrać.
Z góry bardzo ...
Więcej : uzyskiwanie info z certyfikatu SSL | Wyświetlone : 3507 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Logo

Więcej : Logo | Wyświetlone : 7297 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dla bardzo początkujących

PHP i Firefox

Więcej : PHP i Firefox | Wyświetlone : 3393 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Kalendarz w php Poradźcie mi

Więcej : Kalendarz w php Poradźcie mi | Wyświetlone : 4848 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Pomocy

Więcej : Pomocy | Wyświetlone : 3309 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Brak połączenia z MySql

Więcej : Brak połączenia z MySql | Wyświetlone : 3357 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039