Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 18 maja 2025, o 00:31

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

oglądanie działania skryptów php

Więcej : oglądanie działania skryptów php | Wyświetlone : 3406 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

nie dziala przesylanie plików na serwer

Dzień dobry

Mam problem z Pajączkiem od roku pracuje na nim w firmie i wlaśnie wczoraj "padło" mi przesyłanie danych na serwer tj.

cyt. "protokól nie jest obsługiwany"

jeżeli podczas roku pracy działało przesyłanie danych to dlaczego wlaśnie teraz "padło"??

ps. chciałem pobrac aktualizację z waszej strony to są błędy spakowanego pliku.

Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Dziekuję
Więcej : nie dziala przesylanie plików na serwer | Wyświetlone : 3837 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Dobra ksiazka dla laika

Więcej : Dobra ksiazka dla laika | Wyświetlone : 7913 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

problem z obrazkiem

witam wszystkim jestem poczatkujacym w sprawach tworzenia stron internetowych zapewne mój problem jest banalny ale jakos nie moge go rozgryść mój problem to nie pojawianie się zdjęcia po przekazaniu danych na serwer.Co może być przyczyną?. (zdjęcie zapisane w tak zwanej scieżce względnej umieszczone w tym samym folderze co strona główna )
Z góry dziękuje za wszelkie możliwe informacje.
Więcej : problem z obrazkiem | Wyświetlone : 3717 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Moje uwagi do Pajączka

Witam wszystkich,

Chciałbym hurtem przekazać wszystkie uwagi jakie nasunęły mi się od ostatniego wywnętrzenia się na forum ;) Jeśli któreś z nich były już dyskutowane, to z góry przepraszam - ale coś nowego może też się znajdzie.

Zepsute w 5.5.1 (albo wcześniej?):
- opcja "zaznaczony tekst na.." w menu podręcznym jest nieaktywna, trzeba korzystać z górnego menu
- czasem nawigacja po otwartym dokumencie wariuje, np. przełączenie na inną aplikację i powrót do Pajączka skutkuje ustawieniem ...
Więcej : Moje uwagi do Pajączka | Wyświetlone : 8380 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Pajączek 5 NxG

Duż znaczniki HTML

Witam
Mam takie pytanko czy można w pajączku ustawić by znacziki HTML był automatycznie pisane dużymi literami chodzi mo żeby pajączek sam mnie porawiał jak napisze <tabel> a on minie poprawi na <TABEL>
Więcej : Duż znaczniki HTML | Wyświetlone : 3581 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Podswietlające się linki

Więcej : Podswietlające się linki | Wyświetlone : 4351 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

[html]select i domyślny option

Więcej : [html]select i domyślny option | Wyświetlone : 3457 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Co zamiast ramek ??

Nie chce używać ramek a chciałbym uzyskać taki efekt jak przy ich iżyciu mam na myśli -> aby góra była stała (będzie zawierała menu, wyszukiwarke itp itd) tj była zawsze na górze widoczna przy scrollowaniu treści właściwej - można uzyskać taki efekt bez używania ramek ?
Więcej : Co zamiast ramek ?? | Wyświetlone : 5422 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039