Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 18 maja 2025, o 12:02

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Informacje o książce gości

Więcej : Informacje o książce gości | Wyświetlone : 5357 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Sortowanie tablic

Więcej : Sortowanie tablic | Wyświetlone : 5191 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Problem z textarea

Więcej : Problem z textarea | Wyświetlone : 3348 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Jak umiescic mniejsze zdjecie w wiekszym divie na srodku

Mam div wielkosci 200/200 - chce umiescic dokladnie w srodku zdjecie wielkosci 100/100 (nie jako tlo). Jedyne co osiagnalem to sroden w poziomie - text-allign czy jakos tak.... a co z pionem??
Więcej : Jak umiescic mniejsze zdjecie w wiekszym divie na srodku | Wyświetlone : 5119 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Strona wystlana centralnie na srodku w przegladarce

jestem dosc poczatkujacy ale wiem zapoznalem sie juz z HTML i nawet mi cos wychodzi.Chcialbym by moja strona byla wysfietlana centralnie na srodku przegladarki z dwoma marginesami po bokach tak jak wyswietla sie np. onet.pl.Czy jest to wykorzystanie jakiegos skryptu?
prosze o pomoc
Więcej : Strona wystlana centralnie na srodku w przegladarce | Wyświetlone : 19625 | Odpowiedzi : 17 | Dział : Dla bardzo początkujących

wielkość wyświetlanego intra

Mam pytanie! Jak da się zrobić aby intro strony wyświetlało się na pełnym ekranie, tak jak na stronach
www.q-dance.pl

????????
Więcej : wielkość wyświetlanego intra | Wyświetlone : 3312 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Blad przy wysylaniu obrazka

Więcej : Blad przy wysylaniu obrazka | Wyświetlone : 6261 | Odpowiedzi : 6 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039