Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 18 maja 2025, o 23:58

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Galeria z pokazem slajdów

Więcej : Galeria z pokazem slajdów | Wyświetlone : 7677 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Inne nasze programy

Jak inaczej to zbudować?

Więcej : Jak inaczej to zbudować? | Wyświetlone : 3286 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Marginesy

Więcej : Marginesy | Wyświetlone : 3267 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Tło i pływająca treść

Więcej : Tło i pływająca treść | Wyświetlone : 7079 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

Tabela centralnie na środku strony

Witam!
Chciałbym niezależnie od rozdzielczości ekranu wyświetlić centralnie na środku strony przeglądarki tabele (formularz logowania), proszę o pomoc
Więcej : Tabela centralnie na środku strony | Wyświetlone : 3760 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

tryb kolumnowy

Witam wszystkich,

pytanko odnosnie Pajaka ...

- czy jest możliwość wprowadzenia do pajaka tzw. trybu kolumnowego - czyli zaznaczania tekstu w kolumnach

- czy jest możliwość wprowadzenia funkcjonalności porównywania dwóch dokumentów w jednym oknie - dwa dokumenty sa otwarte w jednej zakładce oddzielone od siebie tylko cienką linią ...

Pzdr,
Więcej : tryb kolumnowy | Wyświetlone : 3218 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

styl a java

Witam serdecznie, ściągnąłem menu rozwijane i teraz mam kilka pytań;
Czy skrypt javy można umieścić w zewnętrznym pliku
Czy style dotyczące menu muszą być na stronie ponieważ jak umieszczę je w pliku zewnętrznym to nic nie działa.
A najlepiej wszystko umieścić w pliku zewnętrznym tak aby nie „zaśmiecać” strony

To forum chyba obumiera :P :P
Więcej : styl a java | Wyświetlone : 4599 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

PHP-MySql brak, gubienie danych.

Więcej : PHP-MySql brak, gubienie danych. | Wyświetlone : 2850 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Wykluczanie elemantów podczas synchronizacji serwisu

Witam !
Czy istnieje możliwość wykluczenia danych plików/folderów znajdujących się w serwisie lokalnym podczas jego synchronizacji ze zdalnym katalogiem ?

W opcjach dostępne jest wykluczanie folderów przy podglądzie, nie jest to jednak jednoznaczne z wykluczeniem i ignorowaniem folderu podczas synchronizacji.

W swoim lokalnym serwisie posiadam wiele dodatkowych folderów oraz plików kopii bezpieczeństwa oznaczonych przeze mnie przedrostkami _ , które chciałbym pominąć w procesie synchronizacji.
Czy istnieje możliwość stworzenia w jakiś sposób zdefiniowanego filtrowania, by synchronizacja ...
Więcej : Wykluczanie elemantów podczas synchronizacji serwisu | Wyświetlone : 3484 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Za...madry pajaczek - edycja znacznikow html w skryptach php

Wyjasniam o co chodzi w znacznik img jest u mnie generowany jako zmienna a oprocz tego np. atrybut width jest tez zmienna i kiedy uruchamiam okienko edycji znacznika Pajaczek stwierdza ze "wie lepiej" twierdzi ze wartosc jest bledna i zmienia ja na 1 :(

Moze daloby sie wprowdzic opcje zeby w okienkach edycji gdzie normalnei sa cyfry "przelykal" stringi w tym wypadku zmienne php?

A moze jest ...
Więcej : Za...madry pajaczek - edycja znacznikow html w skryptach php | Wyświetlone : 2763 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039