Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 19 maja 2025, o 16:31

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Rozbudowana galeria...

Pobrałem Galernika zrobiłem na szybko kilka prób i jest OK.
Pytanie mam natomiast takie:

- chciałbym rozbudować doś mocno swoją galerię zdjęć (mam ich kilka tysięcy :-> i będzie ich przybywać), chciałbym je grupować po kilkanaście i umieszczać w osobnych tematycznych galeriach do których wejście będzie ze strony głownej. Jak tego dokonać za pomocą galernika??
Czy trzeba zrobić stronę początkową z odnośnikami do poszczególnych katalogów z galeriami?? A może jest jakiś inny prostrzy sposób z ...
Więcej : Rozbudowana galeria... | Wyświetlone : 16504 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Inne nasze programy

Formularz

Witam

Chcialbym sie dowiedziec jak zrobić formularz (subskrybcje) który wysyla pod wskazany adres email maila z adresem osoby chcacej otrzymywac informacje o nowosciach. chyba zrozumiecie o co mi chodzi :D
Więcej : Formularz | Wyświetlone : 4744 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dla bardzo początkujących

Informacja na temat działu ANKIETY

Ten dział powstał jako zamiennik dla dawnego systemu ankiet, który nie ułatwiał dyskusji związanej z tematyką ankiety. Ankiety w tym dziale moga być publikowane tylko przez administratorów działu. Uzytkownicy forum mogą tworzyć ankiety w ramach innych for, na których posiadają stosowne uprawnienia.

Prosimy o głosy w ankietach oraz wyrażanie swoich opinii w komentarzach do nich. Dziękujemy.
Więcej : Informacja na temat działu ANKIETY | Wyświetlone : 5411 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Czy Pajączek i inne powinien być dostępny w innych językach?

Czy Pajączek i inne nasze programy powinny być dostępne w innych językach?

Co sądzisz o nowej stronie www.pajaczek.pl i innych naszych?

Co sądzisz o nowym podziale na podstrony programów, serwis społeczności i sklep internetowy oraz stronę firmową ? Czy strony:

www.creamsoft.com/pajaczek
www.creamsoft.com/spamrebel
www.creamsoft.com/galernik
sklep.sprytne-programy.pl
www.creamsoft.com
www.creamsoft.com/forum

to lepsze rozwiązanie niż obecne do niedawna wszystko w jednym ?

W jakim kraju mieszkasz?

Więcej : W jakim kraju mieszkasz? | Wyświetlone : 5093 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

strona na chwile

Witam
mam pytanko :
Jak zrobic zeby po wczytaniu formulaza i wykonaniu operacji na danych z formularza strona wynikowa otwierala sie na 3 sekundy

-probowalem settimeout() ale nie chce dzialac bo strona wynikowa jest w action=cos.php ( ten plik chce zeby sie zamknąl po 3 sekundach ) i nie dziala

z gory dziekuje za pomoc
Więcej : strona na chwile | Wyświetlone : 3326 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Niechciane tło obrazu.

Więcej : Niechciane tło obrazu. | Wyświetlone : 17854 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

Problem z zaznaczajacym sie tekstem

Więcej : Problem z zaznaczajacym sie tekstem | Wyświetlone : 11945 | Odpowiedzi : 18 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039