Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 19 maja 2025, o 22:47

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Czy chcesz Pajączka Standard również do komercyjnych zastoso

Czy chcesz, aby Pajączek 5 NxG Standard był dostępny RÓWNIEŻ do komercyjnych zastosowań? W zasadzie to juz nieaktualna ankieta, bo Pajączek 5 Standard jest już dostępny (tak jak i inne nasze programy) z licencją do dowolnych zastosowań, również komercyjnych, ale z racji tworzenia archiwum, ankieta ta jest tutaj również publikowana.

spis treści na stronie

Więcej : spis treści na stronie | Wyświetlone : 5288 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dla bardzo początkujących

preg_replace

Więcej : preg_replace | Wyświetlone : 3693 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Szukam forum bez mysql

Mam same problemy... Szukam forum na stronę, które nie będzie potrzebowało MySQL i innych dziwnych rzeczy. Zalży mi, aby potrzebowało tylko PHP no i podstawowe, potrzebne pliki. Kompletnie się nie znam na MySQL, nawet na moim serwerze nie ma chyba MySQL, więc nie hce tego. Czy ktoś zna może takie forum? (próbowałem Quick Forum, ale nie mogłem się zalogować, mimo, że pozmieniałem login i hasło admina) Byłbym bardzo wdzięczny!
Więcej : Szukam forum bez mysql | Wyświetlone : 3262 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Czy jesteś za zmianą wyglądu naszej strony?

Jeśli podoba lub nie podoba Ci się wygląd naszego serwisu www.creamsoft.com/forum to zagłosuj w ankiecie.
Więcej : Czy jesteś za zmianą wyglądu naszej strony? | Wyświetlone : 3202 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Czy jesteś zainteresowany odpłatną pomocą techniczną ?

Czy jesteś zainteresowany odpłatną pomocą techniczną np. telefoniczną lub przez email ?
Więcej : Czy jesteś zainteresowany odpłatną pomocą techniczną ? | Wyświetlone : 3308 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Czy byłbyś zainteresowany licencją tymczasową ?

Daj nam proszę swoją opinię na temat Twojego zainteresowania licencją tymczasową wystawianą na czas określony, ale tańszą niż licencja nieograniczona czasowo.
Więcej : Czy byłbyś zainteresowany licencją tymczasową ? | Wyświetlone : 3332 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Jak u Ciebie z wakacjami?

Ankieta w zasadzie wakacyjna.
Więcej : Jak u Ciebie z wakacjami? | Wyświetlone : 3340 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039