Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 20 maja 2025, o 02:36

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Serwis wielojęzyczny

Był już chyba podobny temat, ale nie mogę znaleźć, a i tak mam trochę inne pytanie.

Muszę zrobić stroną działającą w kilku językach, a tłumaczka nie ma pojęcia co to HTML :lol: Jedyna co mi przychodzi do głowy, to zamieszczenie tekstów w osobnym pliku, oddzielając je np. |++| (z tym sobie tłumaczka poradzi :P ) a w kodzie wczytać ...
Więcej : Serwis wielojęzyczny | Wyświetlone : 2952 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Jak podlaczyc kilka linkow pod jeben obrazek ???POMOCYYYYYY

Witam!!
Mam taki problem.
Mam pewien szablon www wykonany
w HTMLu.
Jest jeden rysunek i chce podlaczyc pod niego
klika linkow kazdy w innym miejscu
Jak to robic ??
Wie ktos moze??

Czekam na szybka odp.

Pozdrawiam

Natan2oo5
Więcej : Jak podlaczyc kilka linkow pod jeben obrazek ???POMOCYYYYYY | Wyświetlone : 3495 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Wywiad z Rafałem w Webinside.pl

Artykuł z dnia Czwartek, 27 Maj, 2004 - 13:58

W jednym z ostatnich wydań magazynu internetowego WebInside poświęconego wykorzystaniu technologii internetowych pojawił się wywiad z Rafałem Płatkiem. Na łamach naszego serwisu drukujemy przedruk tego wywiadu.

Tworzyć sieć Pajączkiem

Rozmowa z Rafałem Płatkiem, twórcą najpopularniejszego polskiego edytora HTML - Pajączka
Rozmawia: Maciej Skrobiński

hobby: Rajdy samochodowe, motoryzacja w ogóle, kino, muzyka

motto życiowe: "Jak sobie pościelesz tak się wyśpisz" ;-) ...
Więcej : Wywiad z Rafałem w Webinside.pl | Wyświetlone : 5360 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Inne nasze programy

Pomóż w promocji dobrych, polskich programów

Artykuł z dnia Poniedziałek, 17 Maj, 2004 - 02:21

Serdecznie zachęcamy do udzielenia nam wsparcia przy promocji naszych dobrych, polskich programów. Jeśli posiadasz stronę internetową i doceniasz pracę, jaką wkładamy w tworzenie oprogramowania, aby pracowało Cię lepiej i przyjemniej, wspomóż nas w informowaniu swoich czytelników o naszym oprogramowaniu.

Jeśli uważasz, że nasze programy są warte promocji i chcesz podzielić się niewielkim miejscem na swojej stronie, aby pomóc nam w informowaniu Internautów o naszych programach za ...
Więcej : Pomóż w promocji dobrych, polskich programów | Wyświetlone : 5499 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Inne nasze programy

Nowe domeny adresowe naszego serwisu

Artykuł z dnia Niedziela, 25 Kwiecień, 2004 - 00:47

Aby ułatwić dostęp do naszego serwisu internetowego zarejestrowaliśmy dwie nowe, łatwo kojarzące się domeny. Są to:

www.pajączek.pl
www.creamsoft.com/supelek

Proszę zwrócić uwagę, że w domenie www.pajączek.pl znajduje się polski znak 'ą'. Domeny tego typu noszą nazwę tzw. IDN, czyli domen zawierających znaki narodowe. Aby móc łączyć się z tego ...
Więcej : Nowe domeny adresowe naszego serwisu | Wyświetlone : 5618 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Inne nasze programy

Nowe zasady licencjonowania Pajączka 5 NxG

Artykuł z dnia Poniedziałek, 05 Kwiecień, 2004 - 12:46

Począwszy od wersji 5.2.0 zmianie ulega treść licencji oprogramowania Pajączek 5 NxG. Wprowadzone zostały dwa dodatkowe typy licencji - osobista dla Pajączka 5 NxG Professional i komercyjna dla Pajączka 5 NxG Standard.

Obecnie dostępne są cztery typy licencji programu Pajączek 5 NxG:

licencja KOMERCYJNA dla Pajączka 5 NxG PROFESSIONAL
licencja OSOBISTA dla Pajączka 5 NxG PROFESSIONAL
licencja KOMERCYJNA dla Pajączka 5 NxG STANDARD
licencja OSOBISTA dla ...
Więcej : Nowe zasady licencjonowania Pajączka 5 NxG | Wyświetlone : 5738 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Inne nasze programy

Nowe zasady i ceny aktualizacji do wyższych wersji

Artykuł z dnia Poniedziałek, 05 Kwiecień, 2004 - 12:18

W związku z premierą kolejnej wersji Pajączka 5 NxG (5.2.0) oraz wprowadzeniem nowych typów licencji postanowiliśmy zaoferować dodatkowe możliwości aktualizacji ze starszych lub niższych wersji Pajączka do wersji najnowszych. Co więcej zasady aktualizacji są bardziej korzystne dla użytkowników!

Począwszy od wersji 5.2.0 Pajączka 5 NxG wprowadzone zostały dodatkowe licencje osobiste i komercyjne na Pajączka 5 NxG w wersji Standard i Professional. Dzięki temu można już nabyć ...
Więcej : Nowe zasady i ceny aktualizacji do wyższych wersji | Wyświetlone : 5360 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Inne nasze programy

Kubki, koszulki, misie - otwieramy butik!

Artykuł z dnia Sobota, 15 Listopad, 2003 - 20:00

Już dość dawno temu przeprowadzaliśmy ankietę, która miała na celu sprawdzenie potencjalnego zainteresowania gadżetami o tematy "pajączkowej". Ze względu na to, iż niewiele firm oferowało możliwość niskonakładowego wykonania takich gadżetów sprawa długo się przeciągała. Dopiero niedawno udało się nam znaleźć partnera, który oferuje nie tylko usługi przygotowania pojedynczych egzemplarzy, ale również jakość produktów stoi na wysokim poziomie! Dzięki nawiązaniu współpracy z firmą "Wędrujące Obrazy Marcin Jagodziński" ...
Więcej : Kubki, koszulki, misie - otwieramy butik! | Wyświetlone : 6070 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Inne nasze programy

Nowy wygląd serwisu

Artykuł z dnia Czwartek, 13 Listopad, 2003 - 02:19

Po przeprowadzeniu ankiety, w której większość opowiedziała się za oraz z potrzeby odświeżenia wyglądu naszego serwisu internetowego wprowadzamy nowość - serwis Cream Software w nowych szatach. Mamy nadzieję, że przypadnie wszystkim do gustu.

Uwaga! Aby wszystkie wprowadzone przez nas zmiany odniosły skutek należy odświeżyć stronę, aby przeglądarka pobrała nowe arkusze stylów, a nie używała starych z cache przeglądarki! Wciśnij F5 lub CTRL+R lub naciśnij przycisk ODŚWIEŻ ...
Więcej : Nowy wygląd serwisu | Wyświetlone : 5449 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Inne nasze programy

AllPay - Nowe formy płatności (karty kredytowe, przelewy)

Artykuł z dnia Wtorek, 04 Listopad, 2003 - 17:54

Chcesz zapłacić za nasze programy kartą lub szybkim przelewem i nie musieć wysyłać potwierdzenia faksem? Oferujemy kolejną taką możliwość. Tym razem nawet bez konieczności rejestracji. Dzięki systemowi AllPay możemy zaoferować płatności kartami kredytowymi (Visa, Eurocard, Mastercard, Diners Club, JCB, Polcard, PBK Styl oraz Visa Electron banku Inteligo) i szybkimi przelewami mTransfer, Płacę z Inteligo, Inteligo (PKO BP S.A.), MultiTransfer, ING BSK Online, Przelew24 BZWBK, BPH Sez@m, ...
Więcej : AllPay - Nowe formy płatności (karty kredytowe, przelewy) | Wyświetlone : 6186 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Inne nasze programy

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039