Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 20 maja 2025, o 04:50

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Nowe szaty serwisu Cream Software

Artykuł z dnia Poniedziałek, 30 Wrzesień, 2002 - 00:37

Po dłuższym czasie obecności w sieci poprzedniej wersji serwisu zdecydowałem się odświeżyć wizytówkę mojej firmy oraz oprogramowania i prezentuję zupełnie nowy serwis WWW.

Tworząc nową stronę podjąłem wyzwanie stworzenia serwisu, który będzie sprzyjał tworzeniu społeczności internetowej osób związanych z moimi programami oraz ogólnie tworzeniem stron WWW i technologiami pokrewnymi. Mam nadzieję, że mechanizmy oferowane przez nowy serwis takie jak możliwość publikowania własnych artykułów przez użytkowników oraz ...
Więcej : Nowe szaty serwisu Cream Software | Wyświetlone : 3587 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Inne nasze programy

[Pajączek 5 NxG] Pajączek 2000 za 19 zł w pakiecie

Artykuł z dnia Środa, 02 Listopad, 2005 - 22:22

Informujemy, że w naszym sklepie online trwa wyprzedaż ostatnich egzemplarzy Pajączka 2000. Program można nabyć w pakiecie z Pajączkiem 5 NxG Professional w wersji pudełkowej. Oferta ta jest ograniczona czasowo ze względu na ograniczoną liczbę egzemplarzy Pajączka 2000, które nam pozostały do rozdysponowania.

Kupując ten pakiet otrzymuje się dwa programy , które można używać na dwóch stanowiskach komputerowych. Koszt drugiego programu to 19 zł netto!

Zapraszamy ...
Więcej : [Pajączek 5 NxG] Pajączek 2000 za 19 zł w pakiecie | Wyświetlone : 5161 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

[Pajączek 5 NxG] Nowa wersja 5.5.1

Artykuł z dnia Środa, 28 Wrzesień, 2005 - 18:41

Obrazek
To chyba najszybciej przygotowana nowa wersja Pajączka 5 NxG, ale również zmian nie jest aż tak wiele, bo raptem około 80. Są to jednak zmiany warte uwagi, zatem zachęcamy do przeczytania informacji o nowej wersji.

Poprzednia wersja Pajączka 5 NxG ukazała się przed miesiącem. Niestety nie ustrzegliśmy się wtedy kilku błędów, które bieżąca wersja 5.5.1 koryguje. Przy okazji wsłuchaliśmy się również w oczekiwania naszych użytkowników ...
Więcej : [Pajączek 5 NxG] Nowa wersja 5.5.1 | Wyświetlone : 5176 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

[Śmieciarek NxG] Nowa strona domowa

Artykuł z dnia Czwartek, 08 Wrzesień, 2005 - 19:55

Idąc w kierunku udostępniania osobnych stron naszego oprogramowania, poświęconych tylko danemu programowi, prezentujemy nową wersję strony internetowej Śmieciarka NxG. Nie jest to już obecnie część serwisu społeczności użytkowników, ale samodzielna witryna poświęcona tylko Śmieciarkowi. Mamy nadzieję, że ta nowa forma prezentacji informacji o programie pozwoli wszystkim łatwiej docierać do potrzebnych informacji. W przyszłości dalsze programy również otrzymają własne witryny online.

Zapraszamy na nową stronę Śmieciarka NxG: ...
Więcej : [Śmieciarek NxG] Nowa strona domowa | Wyświetlone : 5147 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Upload i $_POST

Witam,

Czy ktoś wie co się dzieje, gdy plik który chcę załadować (tak jak w przykładzie lockoom'a http://www.creamsoft.com/forum/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=47) się nie załaduje ??

np. jest za duży lub są inne ograniczenia.

W moim skrypcie po naciśnięciu "laduj" coś sie dzieje ale nic nie jest wysylane do skryptu, zmienna $_POST jest pusta !??

Co więcej wszystko działa jeśli plik jest odpowiedni i zostanie załadowany na serwer, wtedy $_POST się pojawia !??

pozdrawiam,
Paweł
Więcej : Upload i $_POST | Wyświetlone : 6489 | Odpowiedzi : 8 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

jak odczytac taki plik?

Więcej : jak odczytac taki plik? | Wyświetlone : 3566 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Znikająca pozycja pajączka na pasku zadań

W windzie mamy na samym dole tak zwany pasek zadań ...

W starej wersji po uruchomieniu programu wisiał sobie on cały czas i wszystko było ok ...

w nowej wersji (nie wiem od której) pozycja pajączka na pasku znika ... :/

jak dla mnie jest to dość irytujące....

ja testruje strony na serwerze ... zazwyczaj używam skrótów klawiszowych alt+tab do przeskakiwania między przeglądarką a pajączkiem ale zdaża się że robie to myszką a wtedy zawsze ...
Więcej : Znikająca pozycja pajączka na pasku zadań | Wyświetlone : 3323 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

podmiana grafiki-obrazka

Więcej : podmiana grafiki-obrazka | Wyświetlone : 5999 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dla bardzo początkujących

[Pajączek 5 NxG] Nowa wersja 5.5.0

Więcej : [Pajączek 5 NxG] Nowa wersja 5.5.0 | Wyświetlone : 5021 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039