Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 21 maja 2025, o 14:57

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Portal Internetowy poszukuje grafika

Portal Internetowy poszukuje grafika do współpracy na umowe zlecenie !

Zakres współpracy :
· Graficzne opracowywanie publikacji drukowanych
· Graficzne opracowywanie flashowych kreacji reklamowych
· Współpraca przy przygotowywaniu grafiki do stron www

Wymagania:
Doświadczenie w wyżej wymienionym zakresie (przygotowywanie interaktywnych kreacji reklamowych) , Portfolio prac/projektów

Zgłoszenia prosimy o przesyłanie na prywatny mail, na adres: [email protected]
Więcej : Portal Internetowy poszukuje grafika | Wyświetlone : 5493 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Podpięcie php5 powoduje że Apache nie chce się właczyć ?

LoadModule php5_module c:/serwer/php/sapi/php5apache2.dll
DocumentRoot "C:/serwer/strony"

AddType application/x-compress .Z .php
AddType application/x-gzip .gz .tgz .php
AddType application/x-httpd-php .php

Biblioteka php5 jest przecież aktywna ale przez to nie chce się aktywować teraz Apache czemu tak jest ? php.ini juz jest wysłany plik php5ts.dll do c:/windows/system wysłany a po wstawieniu biblioteki Load Module z php nie chce mnie się właczyć Apache czym to moze byś spowodowane bo chyba już niewiele mi brakuje ...
Więcej : Podpięcie php5 powoduje że Apache nie chce się właczyć ? | Wyświetlone : 4241 | Odpowiedzi : 4 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

bŁąd brak pliku

Witam mam taki problem otwieram plik php a tu pojawia mi siętaki kopmunikat że nie ma pliku :( :? Obrazek a plik który chciłem edytować można poprać z tąd:
www.pcm-factory.pl/vbshout.7z
Tak samo mam z plikiem xml który można poprać z tąd:
www.pcm-factory.pl/vbshoutxml.7z
Więcej : bŁąd brak pliku | Wyświetlone : 2660 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

fputs

Więcej : fputs | Wyświetlone : 4508 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Problem z domena i subdomena

Więcej : Problem z domena i subdomena | Wyświetlone : 4937 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Grfika do dołu strony.

Więcej : Grfika do dołu strony. | Wyświetlone : 3030 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Pajączek for Mac

Więcej : Pajączek for Mac | Wyświetlone : 5389 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pajączek 5 NxG

Błąd: korekta typograficzna

Więcej : Błąd: korekta typograficzna | Wyświetlone : 8859 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Pajączek 5 NxG

Kodowanie polskich krzaczków

Więcej : Kodowanie polskich krzaczków | Wyświetlone : 2771 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

dane liczbowe między html a php

Więcej : dane liczbowe między html a php | Wyświetlone : 3595 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039