Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 23 maja 2025, o 17:11

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Nowe logo IE

http://blogs.msdn.com/ie/default.aspx
Niewiele zmienia się logo, niewiele zmienia się program.
Więcej : Nowe logo IE | Wyświetlone : 5753 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zapamiętywanie obrazków w IE

Dlaczego przy każdorazowej zmianie działu, kliknięciu Wstecz lub Dalej, w Internet Explorer 6 obrazki ładują się od nowa?? Czy można zrobic tak, żeby zostały zapamiętane? Wtedy ładowałaby się szybciej...

Oto moja strona: http://boss.szu.pl/tc
Więcej : Zapamiętywanie obrazków w IE | Wyświetlone : 6683 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

Kto odwiedza moją stronę??

Czy istnieje możliwość sprawdzenia tego kto odwiedza moją stronę??
Tzn chodzi mi o to zeby np. na "moim" serwerze ftp zapisywało się w jakimś pilku tekstowym IP komputera z ktorego moja stronka została odpalona... albo jakis inny sposób...
Czy w ogóle istnieje taka funkcja?

Pozdrawiam!!:)
Więcej : Kto odwiedza moją stronę?? | Wyświetlone : 9613 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dla bardzo początkujących

Odzaznaczanie w select

Chcę za pomocą przycisków przewijać listę rozwijalną. Nadam option-om name, i mogę dopisać select="select". No ale co zrobić z poprzednio aktywnym option-em, skoro select nie przyjmuje żadnych deaktywujących wartości :?:
Więcej : Odzaznaczanie w select | Wyświetlone : 5599 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Jak zrobic tabele?

Więcej : Jak zrobic tabele? | Wyświetlone : 3004 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

pomocy ramki itp itd;)

Więcej : pomocy ramki itp itd;) | Wyświetlone : 6410 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dla bardzo początkujących

generowanie PDFów

Witam.
Korzystam z generatora HTML2FPDF z pakietu FPDF do generowania plików PDF. I wszystko fajnie generuje tylko ze bez polskich znaków. WIe ktoś może jak temu zaradzić ??
Z góry dzięki.
Więcej : generowanie PDFów | Wyświetlone : 9511 | Odpowiedzi : 6 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Nowa strona serwisu

Więcej : Nowa strona serwisu | Wyświetlone : 7574 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039