Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 23 maja 2025, o 22:17

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

pigmentacja czy cus takiegi?

Więcej : pigmentacja czy cus takiegi? | Wyświetlone : 6323 | Odpowiedzi : 8 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

System ogloszen kupie

Nie wiem czy mozna taki post, ale..
Kupie porzadny system Tablica ogloszen.
Rozbudowany banery, katalog linkow, katalog ofert, wszystko w adminie kontrolowane usuwane, modyfikowane itd.

Potrzebuje na baze noclegowa.
Poniewaz juz kilka razy zlecalem napisanie i zawsze zaczyna sie extra a pozniej albo czasu ktos nie ma, a scrypty jak nie dzialaja tak nie dzialaja INTERESUJE MNIE WYLACZNIE GOTOWY (MUSZE ZOBACZYC GDZIES JAK DZIALA) System Ogloszen.
Więcej : System ogloszen kupie | Wyświetlone : 2936 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

banner pajaczka

bardzo podoba mi sie ten ostatni banner do "Promuj Pajaczka", gdyby tylko nie mial tej czarnej prostokatnej obwódki tak jak podobnej wielkosci bannery FF, ktorego sobie zamiescilem na stronie.
na bialym tle troche szpeci (za przeproszeniem, nie mialem tutaj zamiaru urazac designera), ale bylo by elegencko, gdyby tego bordera nie bylo.
A jakby ktos chcial go miec, to przeciez moze w CSS dorobic taki jezeli tylko chce.
Co myslicie ...
Więcej : banner pajaczka | Wyświetlone : 2754 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Tabelka-komórki???

dopiero zaczynam zabawe z html-i mam pierwszy problem na stronie umiesciłem trzy tabelki każda po trzy komórki wszystko wygląda piekni-ale kiedy zaczynam wprowadzać dane poszczególne komórki zmieniają rozmiary(czy jest możliwość ich zablokowania)Choc na poczatku podałem konkretne wysokosci i czerokosci dla kazdej z tabel i komórek.
Prosze o pomoc ???
Więcej : Tabelka-komórki??? | Wyświetlone : 7458 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Dla bardzo początkujących

Pozioma Linia

Jak zrobić poziomą linię w HTML
Więcej : Pozioma Linia | Wyświetlone : 8353 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dla bardzo początkujących

Firefox dla webmastera

Czytajcie opisy:

Walidator HTML

Web Developer

Polecam.
Więcej : Firefox dla webmastera | Wyświetlone : 24070 | Odpowiedzi : 20 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

query w while?

Więcej : query w while? | Wyświetlone : 5307 | Odpowiedzi : 6 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Edycja wszystkiego naraz" (ale tytul :()

Witam
problem mam taki: przypuscmy - zrobilem swoja stronke w Pajączku. Niesty zapomnialem czegos jeszcze dodac (nie tylko na stronie głównej). Czy mozliwa jest jakas funkcja w Pajaczku, ktora zmodyfikuje naraz strone główna jak i podstrony? Nie wiecie o co mi chodzi (ja w zasadzie tez nie). Wyobrazmy sobie ze zapomnialem dodac do mojej strony dzialu np: DOWNLOAD, i czy musze modyfikowac kazda podstrone oddzielnie (pojedynczo)? Chce po prostu aby zmiana dotyczyla wszystkich podstron.
(ale ...
Więcej : Edycja wszystkiego naraz" (ale tytul :() | Wyświetlone : 3339 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Pozycja tekst-rysunek

Witam serdecznie, mam obraz na który nakładam tekst i teraz tak kombinuje jakie zastosować pozycjonowanie aby tekst w różnych rozdzielczościach ekranu był zawsze w tym samym miejscu rysunku
Więcej : Pozycja tekst-rysunek | Wyświetlone : 4886 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dla bardzo początkujących

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039