Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 24 maja 2025, o 02:36

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

onLoad ????

Więcej : onLoad ???? | Wyświetlone : 5101 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

alert!

Więcej : alert! | Wyświetlone : 7569 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

blokowanie wpisów

Więcej : blokowanie wpisów | Wyświetlone : 4746 | Odpowiedzi : 5 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Mam kłopoty z preloanderem

Więcej : Mam kłopoty z preloanderem | Wyświetlone : 2517 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Skromna prośba

Czy mógłby ktoś przesłać mi działający Preloader? najlepiej zip lub winrar w katalogu z grafiką
[email protected]
Więcej : Skromna prośba | Wyświetlone : 2944 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

zastepowanie tresci

Więcej : zastepowanie tresci | Wyświetlone : 2878 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

polskie nazwy dni i ... w mysql

da sie cos z tym zrobic, aby wyswietlalo polskie nazwy miesięcy i dni??
Więcej : polskie nazwy dni i ... w mysql | Wyświetlone : 2909 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

domowa strona

Witajcie,
od pol roku ucze sie tworzenia stron w HTML-u.
Niestety na dzien dzisiejszy nie umiem sobie poradzic z menu, by dobrze sie wyswietlalo w firefox-sie. Na dzien dzisiejszy poprawnie dziala strona w IE.
Rowniez mam problem z ramkami w firefox-sie. (wyswietlaja sie kontury a nie powinny)
Mam nadzieje ze poradze sobie z tymi problemami. Moze ktos z Was podpowie mi rozwiazanie, jak sobie z tym poradzic? :?: ...
Więcej : domowa strona | Wyświetlone : 4922 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Checkbox dezaktywujacy inputa

Hej, mam formularz z jednym "checkboxem" i jednym inputem typu "text". Chce, aby po zaznaczeniu checkboxa, input stal sie nieaktywny a po odznaczeniu znow aktywny:

<form name="form1">
<input type="text" name="aaa">
<input type="checkbox" name="aaa1" onclick="if(this.checked){document.form1.elements.disabled ='true'}else{document.form1.elements.disabled ='false'">
</form>

faktycznie po zaznaczeniu, input staje sie nieaktywny, ale jak zrobic zeby znow byl aktywny, to nie mam pojecia. Pomozcie :)
Więcej : Checkbox dezaktywujacy inputa | Wyświetlone : 5259 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039