Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 24 maja 2025, o 16:48

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Pomyśł

Więcej : Pomyśł | Wyświetlone : 3851 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

Byte-Order Mark

Więcej : Byte-Order Mark | Wyświetlone : 4913 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

cmnd i mysql

dlaczego jak pisze w mysql w lini poleceń bez uzywania entera, gdzies okolo w 3-4 wierszu blokuje mi klawiature tzn. nie moge juz nic wprowadzić, dopiero gdy nacisne enter :?:
Więcej : cmnd i mysql | Wyświetlone : 2727 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

real player

Więcej : real player | Wyświetlone : 3822 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Skróty klawiszowe do makrokodów

Witam!

Usiłuję uruchomić wstawianie makrokodów za pomoca skrótów klawiszowych. Myślałem, że do tego służą trzy checkbox-y i lista z nazwami klawiszy w ustawieniach makrokodu. Niestety, to nie działa. Czy jeszcze coś powinienem ustawić? Co się stanie, jeśli wybiorę skrót, który jest już wykorzystywany w programie?

Pozdrawiam
Więcej : Skróty klawiszowe do makrokodów | Wyświetlone : 3132 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Tabele a przeglądarki: Opera, Firefox, IE

Witam

Mam dosyć poważny problem z tabelami. Chiałem uzyskać taki efekt
Obrazek
Mapa jest zbudowana polączona z elementów umieszczanych w tabeli
Obrazek
1 obrazek to widok w Operze 8.01. Niestety ku mojemu zdziwieniu jak otworzyłem go w IE już to nie wyglądało tak jak bym sobie życzył
Obrazek
a tak wygląda z border=1
Obrazek
Firefox też nie najlepiej to wyświetla
Obrazek

Czy wie ktoś co może być przyczyną, tego że przeglądarki nie trzymają się ustalonych ...
Więcej : Tabele a przeglądarki: Opera, Firefox, IE | Wyświetlone : 11676 | Odpowiedzi : 15 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

drukowanie po raz kolejny

Więcej : drukowanie po raz kolejny | Wyświetlone : 5153 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Dźwięk WAV na stronie www

Więcej : Dźwięk WAV na stronie www | Wyświetlone : 12813 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Jak zmnieć

Więcej : Jak zmnieć | Wyświetlone : 3215 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039