Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 25 maja 2025, o 05:15

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Jak to działa?

Więcej : Jak to działa? | Wyświetlone : 5321 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dla bardzo początkujących

dlaczego w tabelce?

Dlaczego pisząc strone należy ją 'zrobić w tabelce' ?
Jakie sa tego główne atrybuty?

Napisałam beez i jakośtam się nie rozsypuje... :lol:
Bardzo interesuje mnie odpowiedź.

A i jeszcze jedno pytanie, jak ustawić wielkość strony ?
np. chcę żeby strona miała wymiary 1000x400 a otwiera mi sie 600x400 oczywiście poradziłam sobie w inny sposob, dodając ...
Więcej : dlaczego w tabelce? | Wyświetlone : 7922 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dla bardzo początkujących

Kto opracował HTML?

Więcej : Kto opracował HTML? | Wyświetlone : 3548 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Komentarze

Jak się przegląda profil użytkownika w serwisie, to można tam znaleźć:
"Ostatnie 10 komentarzy wysłanych przez xxxxxxxx:"

Co to jest :?: Linki prowadzą do artykułów, ale tytuły brzmią: "Re:(*x) Tytuł artykułu do którego prowadzi link".

Czy w serwisie była możliwość komentowania artykułów :?: Jeśli tak, to dlaczego już jej nie ma :?: ...
Więcej : Komentarze | Wyświetlone : 7233 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Jak to jest z tym spamem?

Panuje atmosfera tragedii, bo sieć to wielki śmieć. Podobno niektórzy przeżywają straszne chwile odbierając codziennie setki listów reklamowych. Sam CreamSoftware produkuje Śmieciarka, trudno się dziwić bo to podobno dobry interes.

No ale o co chodzi. Internet mam równo 13 miesięcy, z czego 12 miałem jeden adres email na onecie (darmowy). Nie mam/miałem żadnej ochrony antyspamowej i nigdy, ale przenigdy nie dostałem nawet jednego spamu :idea: Jedynie reklamy ...
Więcej : Jak to jest z tym spamem? | Wyświetlone : 6213 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Super Program!

:D :D :D :D :D Przetworzyl mi ze 200 wiadomosci + 20 normalnych i ani razu sie nie pomylil :D
Więcej : Super Program! | Wyświetlone : 6862 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Inne nasze programy

gdzie jest błąd?

Więcej : gdzie jest błąd? | Wyświetlone : 3060 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

reklama

Więcej : reklama | Wyświetlone : 9092 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039