Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 26 maja 2025, o 00:48

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Wirus "W32.Jeefo"

Więcej : Wirus "W32.Jeefo" | Wyświetlone : 18797 | Odpowiedzi : 20 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

onmouseover + print

Witam,
Mam nastepujący problem. Od dawna używam onmouseove, onlick itd i zawsze wszystko dzialalo ok, ale ... bylo to w html-u. Teraz mam baze MySQL z ktorej w php pobieram dane i drukuje na ekranie komenda print. No i ... gdy po print chce uzyc w <tr> albo <td> funkcji onmouseover to mi wyskakuje blad. o co chodzi? czy konstrukcja w "print" powinna byc inna niz normalnie czy tez moze nie da sie tego zastosowac? ...
Więcej : onmouseover + print | Wyświetlone : 4814 | Odpowiedzi : 5 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

flash i animacja

Witam!
Mam pytanie jak zrobić animacje we flashu, w której efektem jest przechodzenie jasnego punktu po liniach (konturach) obrazku. Daje to fajny efekt i wyróznienie zdjęcia. :?:
Więcej : flash i animacja | Wyświetlone : 2929 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Czemu nie działa?? Dlaczego nie wysyła formularzu na email??

Moja strona to www.mukidzhack.prv.pl
Chce aby ten formularz(dane z niego) który sie znajduje sie na tej stronie byl wysyłana na mój email poprzez nacisniecie guzika HACK.
Wpisałem juz scrypt ake nie wiem co jest ze nie dziala.
Prosze zajrzyjcie na ta strone i przez >pokaz zrodlo< zobaczcie co jest nie tak!!!
Prosze o pomoc!! :(
Więcej : Czemu nie działa?? Dlaczego nie wysyła formularzu na email?? | Wyświetlone : 2788 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

odsyłacz xhtml do div

<div id="menu" class="menu"> menu <br />
<a href="new.html" target="glowna">stronka new</a>
</div>
<div id="glowna" class="glowna"> <p>ala ma kota</p> </div>
</div>

Probowałem na kilka sposobów, między innymi tak, z targetem. W jaki sposób otworzyć podstrone w konretnym bloku?
Więcej : odsyłacz xhtml do div | Wyświetlone : 3601 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

Skoro wprowadzacie zmiany na forum...

...to napisze co moim zdaniem powinniście wprowadzić przy okazji.

No więc:
1) Użytkownikom powyżej pewnej liczby postów znieście limit znaków na podpis. Chodzi o to, że najczęściej znajdują się tam linki, albo np. chciałbym wstawić 6 malutkich banerków, a chyba nawet 3 by mi się nie zmieściły.

2) Jeszcze raz wspomnę, że przydał by się szerszy kanał RSS

3) W trybie pisania postów, zróbcie coś, by BBCode i uśmieszki wstawiały się tam gdzie znajduje się ...
Więcej : Skoro wprowadzacie zmiany na forum... | Wyświetlone : 21201 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

nt. ustawienia pozycji

Więcej : nt. ustawienia pozycji | Wyświetlone : 3603 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039