Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies.
Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.
Witam!
Po aktualizacji do bety 5.9.1.10 zauważyłem jeden bardzo irytujący szczegół. Podczas przełączania się pomiędzy otwartymi plikami, program nie pamięta pozycji kursora tylko wyświetla początek pliku niezależnie która linię się edytuje - żeby wyświetlić ostatnią edytowaną linię trzeba przewijać cały plik. Przy pliku do 20 linii to nie ma za bardzo znaczenia, ale przy edycji złożonyjch plików po 400-500 linii zaczyna to być irytującym bardzo problemem. Problem występuje we wspomniaej wersji zarówno na Win Xp ...
Chciałbym zaproponować pola, miejsce, w którym użytkownik na stronie głównej może w szybki sposób zalogować się na swój profil. Również link "wyloguj" w widocznym miejscu.
Jeśli jest to niemożliwe, ponieważ logowanie dotyczy forum, to może przeniesiecie "online panel" wyżej, np. pod "menu forum":D
czy ktoś z Was zna firmę NG Solutions ??? Sądząc po informacjach zawartych na ich stronie http://www.ngsolutions.pl/ jest to firma, której szukam. Ale może ktoś z Was ma swoją opinię, która mogłaby mi się przydać ? Szukam firmy, która świadczyłaby w moim niedużym przedsiębiorstwie usługi informatyczne, tj. zakup sprzętu, serwisowanie, zabezpieczenie danych itp.
W jaki sposób działają zakładki w interii?
Niektóre z nich są odsyłaczami (permanentnymi) do oddzielnych serwisów a mimo to nie otwiera się serwis, lecz ładują się do boxu tylko niektóre informacje z tychże serwisów (np: fakty, polska lokalna, interia 360 itd).
Domyślam się, że jest tu użyty ajax, ale nie mogę rozgryźć zasady działania tych zakładek.