Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 26 maja 2025, o 02:15

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

MENU i jego PROBLEM!!

Chciałąm zrobić sobie menu pływające, i już mi się udało ale niestety jak chce kliknąc na jakiś link to ono mi ucieka przed myszką i cały czas przesuwa się na dół tak że nie mogę kliknąć.

Oto kod z którego korzystałam:

<HTML>
<HEAD>
<META HTTP-EQUIV="Content-type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-2">
<META HTTP-EQUIV="Creation-date" CONTENT="2003-11-22T11:11:17Z">
<META HTTP-EQUIV="Content-Language" CONTENT="pl">
<META NAME="Author" CONTENT="Bogdan Błaszczak">
<TITLE>Pływająca warstwa</TITLE>
<STYLE TYPE="text/css">
body {background-color:#BCC6D0;background-image:url(../grafika1/tlo_js1.gif);scrollbar-base-color:#708090}
.t1 {color:blue;font:italic bold 18px Courier,Times}
.wrst {color:black;font:normal bold 13px Courier,Arial;
position:absolute;width:300px;top:30px;left:100px}
</STYLE> ...
Więcej : MENU i jego PROBLEM!! | Wyświetlone : 3504 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

zwijanie zawartosci elementu

Kiedy można oczekiwać że w Pajączku też pojawi się funkacja zwijania zawartosci elementu jak w notatnik++
przykład:
http://notepad-plus.sourceforge.net/com ... erHTML.gif

PS,
Chodzi o zwijanie zawartosci np. <table>.....</table>
Więcej : zwijanie zawartosci elementu | Wyświetlone : 10205 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Pajączek 5 NxG

styl.css [problem]

Więcej : styl.css [problem] | Wyświetlone : 13925 | Odpowiedzi : 19 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

okna dialogowe Javascript

Witam,

Czy istnieje możliwość zmiany domyślnych ustawień okien dialogowych w javascript (alert, confrm, prompt), takich jak: napis na belce, focus na inny przycisk, ikonka ?!

Pozdrawiam,
Pawel
Więcej : okna dialogowe Javascript | Wyświetlone : 3029 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

zadanko z sql

Więcej : zadanko z sql | Wyświetlone : 2391 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

[php]<textarea>

Więcej : [php]<textarea> | Wyświetlone : 3166 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Grafika na grafice.

Co zrobić aby, na przykład na tle wstawić elementem <div> grafikę i na to jeszcze jedną grafikę?
Więcej : Grafika na grafice. | Wyświetlone : 7427 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039