Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 28 maja 2025, o 03:16

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Validator - czego on chce?

Więcej : Validator - czego on chce? | Wyświetlone : 6978 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

logowanie php&mysql

Więcej : logowanie php&mysql | Wyświetlone : 5007 | Odpowiedzi : 5 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

MySQL export/import a polskie litery

Chcę przenieść bazę z wirtualki na localhost. Robię więc export bazy zdalnej inspektorem MySQl i później inport do bazy lokalnej. Wszystko przebiega poprawnie poza tym, że zaimportowane rekordy zamiast polskich znaków mają znak zapytania. Jak to ugryźć?
Więcej : MySQL export/import a polskie litery | Wyświetlone : 3521 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Więcej : Avatar. | Wyświetlone : 11857 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Wysuwane menu.

Więcej : Wysuwane menu. | Wyświetlone : 8116 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

innerHTML / NN

Więcej : innerHTML / NN | Wyświetlone : 3160 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

pomocy

Nie wiem jak to dokładnie sie nazywa ale spróbuje jakos to wyjasnic... no więc tak mam skromną stronke i chciałbym na niej cos takiego utworzyc aby odwiedzający moją strone mogli wpisywac pewne dane które by sam automatycznie pojawiały siena stronce poporstu interesuje sie gołębiami pocztowymi i chciałbym aby odwiedzajacy moja strony mogli udostępniać nr obcych znalezionych przez siebie gołebi... chyba rozumiecie o co mi chodzi
Więcej : pomocy | Wyświetlone : 4217 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dla bardzo początkujących

Wykrywanie przeglądarki.

Więcej : Wykrywanie przeglądarki. | Wyświetlone : 3216 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Problem z mailem

Więcej : Problem z mailem | Wyświetlone : 5294 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039